Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szeretné velem újrakezdeni. Erős lenne ez a kérésem felé?
Figyelt kérdés
Én idő közben másik városba költöztem, itt találtam munkát, sportot, barátokat. Egy rövid időre hazaköltöztem a szüleimhez, de mindenképp vissza fogok költözni a másik városba, mert kikészít az ingázás. Az otthon töltött idő alatt felbukkant a volt párom, akibe tini korom óta szerelmes vagyok, de ő szakított velem, mert csak barátként szeretett. Most viszont újra akarja kezdeni velem én meg nem tudom hova tenni az egészet. Félek, hogy komolytalanok a szándékai. Szerintetek erős lenne, ha csak úgy mennék bele az újrakezdésbe, ha elköltözik velem? Ő teljesen home officeban dolgozik, én viszont nem, emiatt ő rugalmasabb. Mit gondoltok?2022. szept. 19. 13:08
11/14 anonim válasza:
Mondjad neki és hamar kiderül. Ez a töltöttkáposztás és egyéb fanyalgás elég gyenge.
12/14 anonim válasza:
Azért akar téged, mert gondolja könnyebb befűzni, vagy esetleg tényleg rájött, hogy anno hülyeséget csinált, hogy dobott. De ha tényleg komolyan gondolja, akkor tettekkel bizonyítsa. Egy barátnőmnek végülis bejött, hogy adott még egy esélyt. Azóta házasok és babát várnak.
13/14 anonim válasza:
Moziba is beülsz megnézni többször is ugyanazt a sz.. filmet?
14/14 anonim válasza:
Azért akar veled lenni, mert ÉPP nincs más az éleében, akivel szexelhetne.. Amint talál valakit, úgy kidob, hogy csak pislgsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!