Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy kezeljem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Másfél éve sokat segítettem valamiben a barátomnak és ő ezután határozottan azt mondta, hogy ragaszkodik hozzá, hogy hálából ajándékba vegyen nekem egy sporteszközt. Válaszoltam, hogy nem érdekből segítettem, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy az ajándékot megvegye nekem.

Azt mondta, rendeljem meg a neten és szóljak, mennyibe került, ő majd átutalja a pénzt.

Nézelődtem a neten, de mivel nem értek hozzá, megbeszéltük, hogy együtt kiválasztjuk.

Ez a dolog később elhúzódott és nekem úgy tűnt, hogy folyton elhalasztja, már nem tartja fontosnak. Így végül elmaradt, egészen tavaly a születésnapomig.

Születésnapom előtt közölte, hogy (ugyanez) lesz a születésnapi ajándék, amit vesz nekem.

Egy kicsit furcsa volt, hogy az, amit más okból olyan lelkesen ígért nekem, most a születésnapi ajándékom lesz. De végül is, nem foglalkoztam ezzel, örültem az ajándéknak, amit majd kapok...

Elkezdtem nézelődni a neten, kerestem és néhány nap múlva a barátom küldött néhány linket, hogy nézzem meg. Megdöbbentem, amikor rájöttem, hogy ő már nem új sporteszközre gondol, hanem a Jófogáson keresett használtat. Azt mondta, menjek, nézem meg, próbáljam ki. Menjek el különböző címekre, lakásokba és próbáljam ki azt, ami másnak nem vált be vagy megunta?

Ettől elment a kedvem, olyan megalázó volt... :-(

Ez egy éve történt. Nem válaszoltam semmit. Hamarosan új ötlettel jött: egyenlőre nem veszi meg nekem, hanem kölcsön adja az egyik családtagja sporteszközét, elhozza hozzám, próbáljam ki. Mert, hogy nem biztos, hogy beválik és egyáltalán ez kell nekem.

Azt hittem, ennél már nincs lejjebb. Tévedtem. Egy beszélgetés során közölte, hogy lent a parkban is vannak sporteszközök, olyan is, amilyent én szeretnék, lemehetnék oda edzeni.

Most ismét születésnapom lesz, a sporteszközről, amit végül soha nem kaptam meg, nem mondott egy szót sem. Közölte, hogy a születésnapomra venne egy kis számítástechnikai eszközt (amire nekem szerintem nincs szükségem).

Válaszoltam, hogy köszönöm szépen, tavaly sem kaptam meg az ígért jutalmat, ezután ugyanazt születésnapomra sem kaptam meg, majd ezután eltelt egy év...

Erre újra előjött azzal, hogy kölcsön adja másnak az eszközét, próbáljam ki, mert lehet, hogy nekem nem válik be.

Az a benyomásom, hogy az a célja, hogy a kölcsön eszközt, ha azt mondom, hogy bevált, oda akarja majd adni, hogy ne kelljen másikat venni.

Amit kölcsön akar adni, az a családtagjának nem vált be, nem valami jó a minősége és kényelmetlen.

Soha nem voltam anyagias, nem érdekből vagyok vele, de ez a viselkedése, gondolkodása számomra nagyon bántó. Ha neki nem okoz örömöt az ajándékozás és én nem is kértem soha semmit, akkor miért ígér nekem valamit csak úgy magától, meggondolatlanul, majd később meghátrál és megpróbálja minél olcsóbban megúszni. Vagy egyáltalán meg nem venni. Nem értem, mit gondol? Az emberek elfelejtik az ígéreteit?

Amikor neki volt a születésnapja, igyekeztem időben megvenni az ajándékot és meg is vettem, oda adtam. Születésnapja előtt 1-2 nappal meghívott vacsorára étterembe és ezután moziba. Majd a születésnapja napján közölte, hogy meggondolta magát, ne menjünk sehova, mert "olyan jó együtt lenni kettesben otthon".

Most arra gondolok, hogy leülök és beszélek vele. Mit mondjak?

Mit tennétek a helyemben?

2022. szept. 19. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem szólnék egy büdös szót sem, hanem elintézném saját magam. Elmennék a legközelebbi sportszer üzletbe, eladói segítséggel kiválasztanám a számomra megfelelő eszközt, és ha az eszköz mérete indokolja, házhozszállítást kérnék.

A pasiról meg elkönyvelném, hogy ennyit érnek az ígéretei.

2022. szept. 19. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen, nyíltan, ahogy ide is leírtad. Mondjuk meglep, hogy még nem ábrándultál ki ebből a kis kamugépből aki csak segget csinál a szájából. Ezek után még ajándékot veszel neki, meg kinyalod a seggét, elég hányingerkeltő.
2022. szept. 19. 12:32
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Otthagynám ezt a sóher f*szt :/ megígérte erre el is felejtette mily meglepő.. használd a parkban ingyenesen..🤣 mi ez az ember? Te meg még kiny*lod a seggét ajándékokkal ami neked is pénzbe kerül… dobj hozzá egy őszibarackot/ hogy megvan az új játékszere tök olcsón.. azért csak job mint a keze..

most gondolj bele ha gyereketek lenne akkor pont az a típus aki szerint évente elég egy cipő a gyereknek… de hallod vedd már meg azt te neki, cserébe leugrik a boltba lisztért hogy tudj sütni tortát…

Mi a f** de komolyan ez minden csak nem férfi, nem akar a kedvedben járni, csak kukacoskodik előled.. szerintem pont azért van veled még együtt mert rohadtul pénztárcakímélő ingyenp***nak néz, tényleg okos a srác, más nő rég dobta volna. Javaslom legyél okosabb, és te is inkább költsed magadra a pénzed. Ezt a férfiak szégyenét meg dobd ki mert úgy látszik nem akar társként funkcionálni.

2022. szept. 19. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, te másfél éve lókukit sem kapsz tőle, csak ígéri, te meg elhalmozod ajándékokkal? 😀 Nagyon gáz ez a szerencsétlen, ne pazarold rá az időt
2022. szept. 19. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
7%

"hálából ajándékba"

Ez nekem eleve furcsa. Nem gondolta igazán komolyan, csak később már szégyellte volna visszavonni az ajánlatát. Ne foglalkozz ezzel, vegyél magadnak, amit akarsz, és kész.

Biztos van ennél jobb oldala is, amivel elkápráztathat.

2022. szept. 19. 12:47
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es: Nem halmozom el ajándékokkal, csak a születésnapjára vettem egy kisebb ajándékot, amit más nő is megtesz, hogy ilyenkor megveszi a barátjának.
2022. szept. 19. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én közölném vele, hogy csá, aztán vissza se néznék többet.
2022. szept. 19. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
5# de akkor f**nak hitegeti meg játszmàzik meg ígérget? Nem túl kecsegtető tulajdonság hosszabb távon… ha például párommal egész évben spórolnánk mert tervben van a tengerparti nyaralás, erre bebökné minden után hogy jó a szomszédváros strandja is mert hát végülis van homok meg víz.. kib**nám mint macskát ****i.
2022. szept. 19. 12:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

" amit más nő is megtesz, hogy ilyenkor megveszi a barátjának"

Azzal a különbséggel, hogy más nő nem hagyja magát folyamatosan hülyére venni egy seggarc által.

2022. szept. 19. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért nem tiszteled önmagad? Miért ragadsz bele egy ilyen kapcsolatba és miért hagyod, hogy ilyen sokáig hazudozzon neked?
2022. szept. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!