Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyenlőség férfi és nő között?! Tudom állandó téma na de mégis.
Nem mondom én,hogy egyenlő akarok lenni,vagy bárcsak férfinak születtem volna,de azért párkapcsolatban nem úgy helyes,ha azonos a mérce mind férfi mind női tekintetben?!Engem például piszkosul zavar,hogy míg az aktuális pár felrakhatja cipős lábát az asztalra addig egy nő..szégyen gyalázat mit képzel?!Jó persze ez apróság..de ezt értsétek minden ilyen kis apróságra,amit ráadásul a természetnek köszönhetünk..egy szellentés vagy böfögés..értem én,a társadalom "megköveteli" azt,hogy egy nő ne tegyen ilyet társaságban,akár a legjobb barátja előtt..na de ma a párkapcsolat az nem annyira bizalmas,hogy ezt meg lehessen engedni..hogy ha épp rádjön akkor mindenféle szégyenérzet nélkül megtehesd ami épp jól esik?!Legyen ez mondjuk,hogy egy hosszú munkanap után hazaesel,"női" görcsöket kísérő haspuffadás kínoz?!Édes otthon..de hoppá,itt sem tehetem amit akarok.Lám a természet így elbánt volna velünk...
De ez csak az én véleményem..lehet én vagyok túl liberális..
01:18
Te meg buta.Figyelmetlenül olvasol és rosszul értelmezel.Fizet,viszi a cuccom,kinyitja előttem az ajtót,lesegíti rólam a kabátot?!Egy szóval nem beszéltem ezekről,sőt kijelentettem,hogy nem erről van szó.Mellesleg persze jól esik,de számomra nem elvárás,hogy ezt mind megtegye a párom,épp ellenkezőleg.Én emiatt érzem néha kellemetlenül magam!(nem szeretem,ha mindig helyettem fizet)Azt írod,hogy amit te nem csinálsz,azt ő se tegye és ez nálatok meg is van.És ez nálunk is működne.Csakhogy ő azt vallja,hogy amit neki szabad azt nekem nem!Ez a nagy különbség.Legközelebb olvasd el rendesen a szöveget mielőtt válaszolnál rá.
Amit a 11-es a végén irt ajtó nyitás..
"Ezt senki se várja el" duma már uncsi
Történet:megyek minap az árkádban mondom magamban go vodafone na 1 millios sor várok várok............
Na végre én jövök erre a mögöttem lévő kis 19 éves csajszika tolakodik hogy engedjem előre kérdem én:miért?
Mondja:mert egy nőt előre (most figyeljen minenki)KELL!
Mondom:mi az hogy kell?majd én eldöntöm hogy előre engedek valakit vagy nem
Mondja:h*lye b*nkó
És ez az hogy nem muszály komolyan?
Még egy:megyek le a lépcsőn megy elöttem egy nőcike az ajtó elött meg áll félre áll és vár gondolom ha félre áll akkor kimegyek és kinyitom az ajtót és kisétálok na és ülnék be a kocsiba és jön a nöcike és rázza a fejét és mondja b*nkó
Na akkor ki nem várja el még van történetem bőven és jöhet a vita vihar de elkéne gondolkozni hogy a nők amikor ezt az egyenjogúság dolgot kitalálták akkor igazából előnyöket akartak találni és sikerült is nekik és ez ebben a vicc vegyünk példának párat:elvárják hogy nyissuk ki nektek az ajtót,
Elvájátok hogy előre engedjünk titeket,
Elvárjátok hogy még sajnáljunk benneteket,
Elvárjátok hogy még legyen kocsink (ismerkedénél),
Elvárjátok hogy a pasitok fizesse a vacsit,
Elvárjátok hogy a pasi legyen kőgazdag és vegyen nektek minden féle csili vili sz*rt
Elvárjátok hogy a pasi kezdeményezzen egyenjogúságvan -.- akkor ti is kezdeményezzetek
Na ennyi lenne ami most az eszembe jutott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!