Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Majdnem három hónapja lefeküdtem valakivel, aki megmondta hogy csak kalandot akar. Akkor azt hittem jó ötlet, tetszett, kívántam, de utólag már tudom hogy ennél többet jelentett. Mivel kollégák is voltunk akkor, hiányoznak a beszélgetéseink, hiányzik a lénye. Azóta nem láttam, már bem dolgozunk együtt. Nem kereshetem meg, mert párja van.De nem tudom elfelejteni.2022. szept. 17. 22:55
21/31 A kérdező kommentje:
#29 te is elválsz valószínűleg 🙂 tanácsot pedig kaptam üziben, csak nem ilyen gyökér kis trolloktól, mint te.
2022. szept. 18. 15:42
22/31 A kérdező kommentje:
A 12, 15-ös válaszolónál elgondolkodtunk hogy aggszűz vagy 16 éves, az aggszűznél maradtunk. Te csak egy olyan valaki lehetsz, akki rettenetesen be van tojva hogy elhagyják, megcsalják, 20 körömmel fojtogathatod a pasidat, elárulom hogy pint ez lesz a veszted.
2022. szept. 18. 15:46
23/31 anonim válasza:
Troll :D
Ez jó.
Te nem tudod, hogy meglett asszonyként hogy kell tiszta lappal kezdeni és normálisan lezárni egy “kapcsolatot”. Önismeret nem artana,de akkor meg a végén rajonnel, hogy okkal nem működött a házasságod és okkal csak olyanokat vonzol be, akiknek csak szexre vagy jó.
24/31 anonim válasza:
Neharagudj kérdező de azt kell hogy mondjam attol mert elvâltâl valakitől és éltèl vele xidőt az nem azt jelenti hogy te többet tudsz az életről és a férfiakról ha ez igy lett volna akkor eleve le sem feküdtél volna vele .Főleg ha azt mondta a pasi hogy meg valamennyire szereti a pàrjàt .Ez azt jelenti hogy meg dugnalak ez esetben sikerült is de a bnőmet nem hagyom el attol mert fasirtban voltak vannak az nem jelenti azt hogy ott is hagyja érted Ez tipikus kamu duma .Naiv voltál nem baj legközelebb nem dőlsz be neki .Mondjuk nekem nem hiányozna egy ilyen férfi minek legyek szamár ha más férfi is meg tud becsülni és nem vágja át a fejemet.
25/31 anonim válasza:
Te belezugtal most szendvedsz ő meg èl mint marci hevesen .A párja gondolom megbocsàtotta a botlàsàt.Sztem ne sajnáld hogy vége annyi lett nyilván szarul esik amit tett de vond le a tanulságot és lépj tovább .Sztem az ilyen pasièrt nem kár és kinèzem a pasibol ha legközelebb is fasirtab lessz a bnőjèvel akkor majd keres más nőt akit megdughat.
26/31 A kérdező kommentje:
#23 igen, tipikus troll vagy, aki ahelyett hogy választ adna a feltett kérdésre ítélkezik. Ezt hívják trollnak. Nyilván nem hallottál még róla, hogy az ítélkezés nélkülu megfigyelés az emberi intelligencia legmagasabb formája. 😁
Mindegy, számítottam a fajtádra, tudtam hova írok.
Kedves huszonéves menyasszony vagy hatvanéves fater, ki tudja ki vagy te.
2022. szept. 21. 18:20
27/31 A kérdező kommentje:
#24 pontosan ezt is mondta, hogy csak dugni akar, fel se merült senkiben hogy elhagyja miattam a csaját, kb háromszor leírtam.z
2022. szept. 21. 18:29
28/31 A kérdező kommentje:
#25 szeretnék továbblépni, a kérdés az volt, hogy hogyan. 😁😁😁
2022. szept. 21. 18:30
29/31 A kérdező kommentje:
Mindegy, beszélgessetek, feladom. 😂
2022. szept. 21. 18:33
30/31 anonim válasza:
Te beszelgetsz magaddal immár nem kommenten keresztül :D a valasodon hogy léptél túl? Na azt kene itt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!