Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
#10 Aki félrekefélt az nem én voltam. Éretlen gondolkodásra vall amit írsz. Még ha én is hajtottam volna rá a srácra, ami nem így volt, a döntés akkor is egyedül az övé, hogy félrelép vagy nem. Mivel nekem nem hazudott, engem nem áltatott, ezért feltételezem hogy a kapcsolatában is alapjáraton jó fej lehet, és a félrelépésének van oka. Nekem azt mondta, hogy a lány már megcsalta. Nekem az a véleményem hogy a kapcsolatuk már halott, idő kérdése a szakítás, de ez nem az én dolgom, és nem az én felelősségem.
Ő ezt nem mondta egyébként, azt mondta hogy bár sokat veszekednek, de még szereti valamilyen formában a lányt.
Nna. Az anonim erkölccsőszködés után rátérhetnénk arra, hogy lehetne gyorsabban továbblépni?
Valaszolok én.
24 eves vagyok, menyasszony, csak normális, komoly kapcsolataim voltak.
Hányok az olyanoktól, mint te, akik azt hiszik, mindenek felett állnak, velük nem történhet ilyesmi, majd kiváncsi leszek, mint mondasz, ha a te párod dug félre valakivel. Vajon akkor is azt mondod majd, hogy oka volt? Nem fog rosszul esni? Igen, elsősorban ő a hibás azért, hogy ez megtörtént. De nekem ne mondd, hogy a másikban ilyenkor nem lehet annyi gerinc, hogy nem megy bele ilyenbe.
Gusztustalan, gondolj már bele. Nehogy azt hidd, hogy a barátnőjével nem volt együtt szexuálisan akkor, amikor veled is. Utána ültél bele…ez elég igénytelen.
Az én lelki világommal semmi baj, csak szingli és a kapcsolatain túljutott férfiakkal randiztam és voltam együtt. Te viszont simán be állsz a sorba másodikként egy sráchoz, aki hülyének nézi a barátnőjét. Gondolod, ha osszejonne veled, nem csinálna meg ugyanezt? Jaj de kis naiv vagy :D
Ja és a továbblépéshez.
Mondjuk legyél szingli addig, amíg nem ismered meg magad eléggé, amíg rá nem jössz, mit akarsz egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!