Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes lettem, de már későn?
Összeismerkedtem egy sráccal, és pénteken ott maradtam benn vele a suliba 3 órán keresztül! Nagyon is tetszek neki a mai napig! Én is üzentem még elötte az egyik bnőmmel neki, h nekem is bejön, és hogy ha benne van összejöhetnénk! Utána írt levelet csütörtökön myvipre, hogy döntsem el hogy mit aklarok tőle, és hogy egy kevés időt ha mást nem pazarolhatok rá! Pénteken beszéltünk is, és mondta, hogy rajtam nem látszik annyira, hogy járni akarok vele! De utána megkérdezte hogy járnék-e vele, de én nem válaszoltam! Mikor felszáltam a buszra, akkor ő küldött nekem 1 puszit! Szombaton mentünk suliba, és mondtam reggel a bnőmnek, hogy most össze fogok jönnivele ma, megmondom neki! De azt üzente, hogy van egy másik lány, aki járni akar vele, és őt jobban ismeri, mint engem, ezért megpróbálja vele! De én meg szerelmes lettem belé, magam se tudom, hogy hogyan! Üzentettem vele, hogy törölje ki a telefonszámomat, és ő 1-2 perc múlva azt üzentette vissza, h kitörölte! De küldtem neki, egy olyan sms-t, hogy: "igen!"
És másnap megcsörgetett 3X és utána írta, h "ez is az én számom sanyika" és utána még azt írta, ha hívsz, "a 20-ason hívj, de majd én úgy is hívlak, és elmagyarázok mindent, de bocsika pusy sanyika" mit tegyek? nem törölte ki a telefonszámom, vagyis még akar valamit! Vagy nem? Nagyon megszerettem! Kérlek segítsetek ebben!!!
Előző válaszolónak üzi: itt segíteni kéne...
Neked pedig: Vannak ilyen pasik. Hihetetlen, szörnyű és nagy baklövés, de vannak. Ez az a fajta, aki soha nem tudja eldonteni, hogy mit akar, magába bolondítja az összes nőt (kérdés hogyan, hisz nem kifejezetten helyes) de önmaga mégis egy jól ismert, megszokott emberhez ragaszkodik.
Ajánlok egy velős beszélgetés a fiúval, és remélem hogy tévedtem, és nem ezzel a pasitipussal találkoztál.
Szurkolok hogy sikerüljön a beszélgetés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!