Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, hogy ha párotokat zaklatná egy nő?

Figyelt kérdés
Mi 30 körüliek vagyunk, a nő pedig 50 körül. A párom már megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit, utána bombázta sms-ekkel, hogy mennyire szerelmes belé, meg szó szerint felajánlkozott szexre. Ezek után le lett tiltva a száma, de ma reggel látom a párom telefonján, hogy blokkolt hívás 28 db, meg 10 db blokkolt sms. Egy munkahelyen dolgoznak, de nem találkoznak sűrűn, mert más beosztásban, de tegnap pont futólag összetalálkoztak, gondolom emiatt a sok hívás meg sms. Engem már kezd nagyon zavarni, de nem tudom, hogy kommunikálhatnám, hogy legyen ennek a zaklatásnak is már vége. Főleg, hogy így bennem van a kisördög is, hogy miért van megveszve ennyire érte, mikor szó szerint az anyja lehetne?? Ráadásul tudja, hogy vagyok neki én. Szóval, ki hogy kezelné a helyzetet? Azt tudom, hogy volt vele 1-2 alkalom szex, még mikor nem voltunk együtt, de szerintem ez nem elég indok így viselkedni, meg megalázkodni, emiatt kicsit sajnálom is..
2022. szept. 16. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg még mindig összejárnak… mivel 8# kommentelő el is igaza van…
2022. szept. 16. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

nemtom ez miért meglepő, ha már ők dugtak...

az, h. a pasid mit mond előtted, ne jelentsen túl sokat, azt mondja, amit hallani akarsz.

és sztem is lehet itt még olyan dolog köztük amiről nem tudsz.

beszélgess el a nővel! aztán a pasiddal.

nekem az is fura, h. miután kiderült, megcsalt te visszamentél hozzá.

2022. szept. 16. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem csalta meg a faszi, én úgy értelmeztem, hogy éppen nem voltak együtt, amikor a kolléganővel összefeküdt.
2022. szept. 17. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13# igen akkor összegyűrték a lepedőt, de lehetséges hogy most is azt teszik, a kérdező tudta nélkül, ugyanis amit írtak előttem

“”“ A blokkolt hívásokról meg csak akkor jön èrtesítő ha fel lett oldva a szám...””

Ez így igaz… lehet hogy hitegette a másik lányt (is) az is lehet hogy neki úgy van beadva hogy ők kapcsolatban vannak… az biztos nem véletlen keresi, és nem véletlen oldogatja fel a számát……..

2022. szept. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!