Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, hogy ha párotokat zaklatná egy nő?

Figyelt kérdés
Mi 30 körüliek vagyunk, a nő pedig 50 körül. A párom már megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit, utána bombázta sms-ekkel, hogy mennyire szerelmes belé, meg szó szerint felajánlkozott szexre. Ezek után le lett tiltva a száma, de ma reggel látom a párom telefonján, hogy blokkolt hívás 28 db, meg 10 db blokkolt sms. Egy munkahelyen dolgoznak, de nem találkoznak sűrűn, mert más beosztásban, de tegnap pont futólag összetalálkoztak, gondolom emiatt a sok hívás meg sms. Engem már kezd nagyon zavarni, de nem tudom, hogy kommunikálhatnám, hogy legyen ennek a zaklatásnak is már vége. Főleg, hogy így bennem van a kisördög is, hogy miért van megveszve ennyire érte, mikor szó szerint az anyja lehetne?? Ráadásul tudja, hogy vagyok neki én. Szóval, ki hogy kezelné a helyzetet? Azt tudom, hogy volt vele 1-2 alkalom szex, még mikor nem voltunk együtt, de szerintem ez nem elég indok így viselkedni, meg megalázkodni, emiatt kicsit sajnálom is..
2022. szept. 16. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Semmit se kell csinálni. Előbb-utóbb kimúlik az öreglány...
2022. szept. 16. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
11%

Mondjátok meg neki, hogy a párodnak kicsi a pénisze és korai magömlése van.

🤪

2022. szept. 16. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azt már tudja, mekkora van neki, hiszen lefeküdtek..
2022. szept. 16. 15:06
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Fel lehet jelenteni zaklatásért.

De amúgy ja, érdekes. Vajon a pasid közölte a nővel, hogy csak pár ürítésre kell neki, vagy ígért neki fűt fát, amitől így bepörgött? Gondolom ti nem lehettek régóta együtt, ha még ilyen komolyan rá van fixálódva a nő a csávóra.

2022. szept. 16. 15:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Mi már 3 éve együtt vagyunk, volt fél év szakítás, ez alatt az idő alatt feküdtek le. Előttem vette fel a telefont neki, mert megállás nélkül hivogatta, és mondta meg, hogy nem akar tőle semmit. Nem hiszem, hogy ezután bármivel is fűzte volna..
2022. szept. 16. 15:12
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem az az érdekes, hogy dugás után mit mond neki, hanem hogy előtte. Mikor próbált lefeküdni vele. Egy jó numerát ígért, vagy hitegette, hogy majd így úgy összejönnek, csak legyen szex.

Na mindegy, ezt majd te eldöntöd, hogy érdekel-e téged vagy nem.

A telefonhívásokkal és sms-ekkel besétáltok a rendőrségre és ők majd kedvesen megkérik, hogy fejezze be.

2022. szept. 16. 15:17
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Kihívnám egy kick-box meccsre.
2022. szept. 16. 15:34
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

"Nem hiszem, hogy ezután bármivel is fűzte volna.."

Lehet, hogy fűzni nem fűzte, de szemèlyesen nem is volt már vele olyan elutasító nagy valószínűséggel.

A blokkolt hívásokról meg csak akkor jön èrtesítő ha fel lett oldva a szám...

2022. szept. 16. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmit nem kell csinálnod, a pasid nem egy csecsemő, neki kell ezt megoldania. Bár lehet nem is akarja lepattintani a nőt és a hátad mögött teljesen máshogy kommunikál vele, mint előtted.

Ha a párod tényleg azon van, hogy a nőt lekoptassa és nem csak hazudik, akkor pedig várni kell, ha le van tiltva, akkor mi a gond? Előbb utóbb abbahagyja, főleg ha a párod nem bájologna vele élőben és határozott lenne.

2022. szept. 16. 16:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"volt fél év szakítás, ez alatt az idő alatt feküdtek le."

Hát az ilyen ribi palihoz se lenne utána undorom.

Nem csoda, hogy a nő így viselkedik, gondolom a ribid hazudozott mindent, annyira kuratni akarta magát.

2022. szept. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!