Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem elviselhetőbbé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem elviselhetőbbé a szerelmem hiányát, aki ott van mellettem, mégis kibírhatatlanul hiányzik?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, az óriási korkülönbség miatt titkos a kapcsolat, minden hétvégente zajlik a 4 fal között. SZeretjük egymást, felvállalni a kapcsolatot sajnos nem lehet.

Egy közösségbe járunk, sokat vagyunk egymás mellett, egymás közelében, de mégsem nézhetek rá úgy, csókolhatom, ölelhetem meg. Most is együtt voltunk reggeltől estig mégis teljesen külön :(

2010. szept. 25. 21:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenki:) nincs felesége, nála vagyunk. Bújkálni nem kell ebből a szempontból. Csak nekem hazudni itthon.
2010. szept. 25. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

2. vagyok: Nos, szerintem a több mint 20 év korkülönbség sok, DE nem felvállalhatatlan. Ha TÉNYLEG szeretitek egymást, szerintem nem jelenthet legyőzhetetlen akadályt. Viszont érdekelne, hogy a kedvesed vagy Te nem akarod felvállalni ezt a kapcsolatot. És mégis milyen érvekkel nem? Tényleg "Csak" a közvélemény miatt? Mert ha valaki, hát én tudom hogy annak mekkora ereje van, de a szerelemnek nagyobb. Nem akarlak győzködni, de szerintem egészségesebb lenne mindkettőtöknek, ha nem titkolóznátok.

Akárhogyis rendeződik a sorsotok, kívánom mindkettőtöknek a legjobbakat!

2010. szept. 25. 22:02
 13/20 A kérdező kommentje:

27 év van köztünk ez a fő indok. A legnagyobb.

Főként a párom nem akarja, pletykák miatt, munkahelye miatt. Énsem akarom felvállalni azthiszem, nem menne... Sok embernek a szemébe nézni, anyukám szívbajt kapna:(

2010. szept. 25. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
A 27 év az évek során relative egyre kevesebb különbséget jelent, csak az a nagy kérdés, hogy addig hogy bírja ki az ember...
2010. szept. 25. 22:07
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Lanya lehetnel!

"minden csoda 3 napig tart!"

En nem bujkalnek, hanem elnem az eletemet, a sorsom az enyem es En elem meg, nem a szuleim!

2010. szept. 25. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:

második vagyok: tudom hogy neked most ez a problémád, de nekem is hasonló jellegű van, és engedd meg hogy egy kicsit érdeklődjek. Van egy férfi, aki nagyon tetszik nekem. Vonzódom hozzá, bár nem az a tipikus jóképű sármőr, ennek ellenére elnyerte a szívem.

A közös hobbi révén szoktunk együtt lenni heti 1-2 órát, de mikor akkor találkozunk mások is ott vannak. A bajom, hogy szerintem ő mit sem sejt abból amit én érzek. Én nem merném neki bevallani, mert félek hogy "kinevetne" vagy hasonlók. Viszont szerintem ő azért nem kezdeményezne, mert attól tartana hogy pedofilnak nézném. Ez egy kicsit durva így kimondva, de ez van.

A kérdésem, hogy nálatok ez hogy volt? Hogyan hidaltátok át a problémát?

Bocsi az offért

2010. szept. 25. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Na jó, hogy sok a korkülönbség, de nem 16 éves vagy már, hanem 21 éves felnőtt nő. Apukám és a párja között is van kb. ennyi, mégse csinálnak belőle problémát. Na jó, ennyi nincs közöttük, de azért van elég sok :)
2010. szept. 25. 22:26
 18/20 A kérdező kommentje:

szia!

Semmi baj az offért.

Mi lenne ha írnál egy msn címet privibe és megosztanám veled a tapasztalataimat szívesen.

2010. szept. 25. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez a tiltott szerelem illúziója. Ha felvállalna, rögtön el is múlna... :)
2010. szept. 28. 09:04
 20/20 anonim válasza:

2 választásod van.

A) Tűröd hogy nem vállalhatod fel az érzéseidet mellette.

B) Felvállalod az érzéseidet mellette, viszont akkor meg azt tűröd, hogy rátok mutogat mindenki, hogy valószínűleg mindenféle rosszat fognak pletykálni rólatok, hogy lesznek akik kiközösítenek.

Szerintem mindkét esetben sírás a vége, de jobb csak 1 ember miatt sírni mint sok száz másik miatt.

Visszafordulni kicsit a témára, ezt elviselhetőbbé úgy tudod tenni, hogy valami olyat csinálsz közben, ami eltereli a figyelmed. Sportolsz, zenét hallgatsz, a barátnőiddel lógsz, rákattansz a telefonos játékokra, eszel, vagy bármi egyéb ami működik. Kísérletezgess.

2014. jan. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!