Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetne valahogyan javítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne valahogyan javítani a szexuális életünkön, vagy ez ennyi?

Figyelt kérdés

Szóval a párom nem igazán “kreatív” szex terén. Általában nem az van, hogy valaki, vagy mind ketten felizgulunk és megkívánjuk, hanem mondja, hogy “most úgy dugnék egyet”. Nem vagyok szemérmes, nem ezért van ezzel bajom, nem a “d.gás” szó miatt. Hanem ilyenkor az van, hogy a gondolatra neki feláll és tenné is be… Ilyenkor én így óvatosan jelzem, hogy én még nem tartok ott, és akkor van ilyenkor egy “vibrátoros előkészítés” ami elég rossz érzés (ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor már mindenki végez, de te még eszel és akkor bámulnak, és lehet nem mondják, de türelmetlenül várják már, hogy végezz) szóval mikor úgy néz ki, hogy készen állok, akkor jön a kutya póz, közben tartja nekem a vibrátort és akkor kb egyszerre megyünk el, de ez nem sok idő. Aztán megjegyzi, hogy ez jó volt és megy tusolni. Szóval nem mondom, hogy a gyors menetekkel, vagy a vibrátor közös használatával van a gond, mert ezeket én is szeretem, de némi gyengédség, változatosság, stb jól esne. Ilyen is lehet néha, de nekem szükségem lenne mondjuk egy kölcsönös orálra, vagy más pózokra, spontaneitásra, esetleg szívesen irányítanék én is, mondjuk itt gondolok egy lovagló pózra, vagy valami. Még csak 5 hónapja vagyunk együtt, és én nem vagyok egy ilyen szex centrikus ember, hogy az a legfontosabb az életben, vagy egy kapcsolatban. De azért az rosszul esik, hogy az én orgazmusom kicsit ilyen megoldandó problémaként van kezelve. Valamint esetleg ha van szopás is, akkor ő 2x is el tud menni. Nekem meg van egy kikényszerített, ami nyilván fizikailag orgazmus, de nem olyan mint mikor mondjuk lábremegésig nyárnak 😅.

Ha próbálok beszélgetni erről, nem a pillanat “hevében” elmondani a dolgokat, akkor azt kapom, hogy a szexről nem dumálni kell, hanem csinálni…

Szóval nem gondolom, hogy olyan jó nő vagyok, hogy én így elvárhassam, hogy minden szexnél legyen egy kis nyalás, vagy ujjazás, vagy ilyesmiket, de néha nagyon jól esne, ha valami tényleges kényeztetés lenne, mivel én kb bármikor megteszem neki. Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de a szexuális életünk számomra nem igazán kielégítő.

Huh, bocsánat, most látom mennyit írtam. Szerintetek ez az én hibám? Ne is várják többet a szextől?

2022. szept. 15. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret, csak dugni tart.

Igenis tartsd magad annyiban h te ennél sokkal jobb vagy, többet érdemelsz!

2022. szept. 16. 07:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd X év múlva jön a kérdés gyakorira a pasastól, hogy nincs szex :D Bezzeg ő aztán mindent megtesz az ágyban és azon kívül is, mégse érti hogy a felesége miért nem akar szexelni. Na pontosan ezért. Tisztelet a kivételnek, de valóban sok férfi hasonlóan áll a szexhez, mint a kérdésben szereplő is. És utána nincs is min csodálkozni, ha az lesz a vége előbb-utóbb, hogy a nő bár szexelne, de rossz és nem kielégítő szex helyett viszont valóban inkább a szexmentességet választja.
2022. szept. 16. 08:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem gondolom, hogy olyan jó nő vagyok, hogy én így elvárhassam, hogy minden szexnél legyen egy kis nyalás, vagy ujjazás, vagy ilyesmiket,

De, nyugodtan elvárhatod, hogy úgy szexeljetek, ahogy neked IS jó. Ő annyira penge pasi, hogy te lesz*pod, de viszonzást ugye hogy is várhatnál el...? Te örülsz, hogy vele lehetsz, mert szereted. Úgy látom, ez nem kölcsönös sajnos.

Állj ki magadért vagy keress olyan férfit - nem pasit mert ő az - aki rád is figyel.

2022. szept. 16. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező! Igen a te hibád! Mert egy ilyen sz@r emberre pazarlod az időd, akinek az nem fontos h te igényeid is ki legyen elégítve, s nyílván csak kefél érzés nélkül.

Hidd el, sokkal jobbat érdemelsz!

Egy kapcsolatban igenis fontos h a sexben érzések is legyenek!

Ne hagyd magad, mert előbb utóbb el fogsz távolodni,ajd n fogod kívánni, s még ő fog megcsalni.

Mert az ilyenek teszik ki a megcsalók 80%-át.Hisz nemtudnak teljesíteni, ami gáz, s könnyebb nekik partnert váltogatni mint megtanulni...

2022. szept. 16. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre ezek szerint meg alig probalkoztal javitani rajta.

Legyel kicsit hatarozottabb, mondj nyugodtan nemet, ha be akarja tenni, sot, nyalasd ki magad orgazmusig, utana majd esetleg beteheti.

Fogadd meg a fenti valaszolo tanacsat:

"Legközelebb mondd meg neki, hogy előjátékkal kezdünk, ha már csókkal, simogatással beindítottál, akkor nyalhatsz, ha szólok, hogy elég, akkor dughatunk, úgy, ahogy én szeretnék."

A te kezedben van meg kartya, o viszont nem fog csak ugy megvaltozni.

2022. szept. 16. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a pasi nem szeret téged, de még csak nem is tisztel...sajnálom
2022. okt. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!