Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne valahogyan javítani a szexuális életünkön, vagy ez ennyi?
Szóval a párom nem igazán “kreatív” szex terén. Általában nem az van, hogy valaki, vagy mind ketten felizgulunk és megkívánjuk, hanem mondja, hogy “most úgy dugnék egyet”. Nem vagyok szemérmes, nem ezért van ezzel bajom, nem a “d.gás” szó miatt. Hanem ilyenkor az van, hogy a gondolatra neki feláll és tenné is be… Ilyenkor én így óvatosan jelzem, hogy én még nem tartok ott, és akkor van ilyenkor egy “vibrátoros előkészítés” ami elég rossz érzés (ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor már mindenki végez, de te még eszel és akkor bámulnak, és lehet nem mondják, de türelmetlenül várják már, hogy végezz) szóval mikor úgy néz ki, hogy készen állok, akkor jön a kutya póz, közben tartja nekem a vibrátort és akkor kb egyszerre megyünk el, de ez nem sok idő. Aztán megjegyzi, hogy ez jó volt és megy tusolni. Szóval nem mondom, hogy a gyors menetekkel, vagy a vibrátor közös használatával van a gond, mert ezeket én is szeretem, de némi gyengédség, változatosság, stb jól esne. Ilyen is lehet néha, de nekem szükségem lenne mondjuk egy kölcsönös orálra, vagy más pózokra, spontaneitásra, esetleg szívesen irányítanék én is, mondjuk itt gondolok egy lovagló pózra, vagy valami. Még csak 5 hónapja vagyunk együtt, és én nem vagyok egy ilyen szex centrikus ember, hogy az a legfontosabb az életben, vagy egy kapcsolatban. De azért az rosszul esik, hogy az én orgazmusom kicsit ilyen megoldandó problémaként van kezelve. Valamint esetleg ha van szopás is, akkor ő 2x is el tud menni. Nekem meg van egy kikényszerített, ami nyilván fizikailag orgazmus, de nem olyan mint mikor mondjuk lábremegésig nyárnak 😅.
Ha próbálok beszélgetni erről, nem a pillanat “hevében” elmondani a dolgokat, akkor azt kapom, hogy a szexről nem dumálni kell, hanem csinálni…
Szóval nem gondolom, hogy olyan jó nő vagyok, hogy én így elvárhassam, hogy minden szexnél legyen egy kis nyalás, vagy ujjazás, vagy ilyesmiket, de néha nagyon jól esne, ha valami tényleges kényeztetés lenne, mivel én kb bármikor megteszem neki. Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de a szexuális életünk számomra nem igazán kielégítő.
Huh, bocsánat, most látom mennyit írtam. Szerintetek ez az én hibám? Ne is várják többet a szextől?
Igazad van, ez nyomorúságos. A barátod egy szexuális analfabéta!
Igenis vagy olyan nő, hogy elvárhasd, hogy minden szexnél legyen nyalás. Szerintem hagyd ott ezt az önző tahót.
Ha nem akar róla beszélgetni, akkor nem a megfelelő partner, és nem a te hibád, hogy nem kezel egyenlő félként. Normális férfi megkérdezi, mire vágysz, vagy általánosan is érdekli, hogy milyen szexuális fantáziáid vannak, és ezeket szívesen ki is elégíti.
Legközelebb mondd meg neki, hogy előjátékkal kezdünk, ha már csókkal, simogatással beindítottál, akkor nyalhatsz, ha szólok, hogy elég, akkor dughatunk, úgy, ahogy én szeretnék. Gondolom meg fog lepődni..
"Ha próbálok beszélgetni erről, nem a pillanat “hevében” elmondani a dolgokat, akkor azt kapom, hogy a szexről nem dumálni kell, hanem csinálni…"
Erre a mondatra te mit reagálsz? Gyorsan befogod a szádat, mert őfelsége azt mondta? Ami azt illeti, elég primitív módon közelíti meg a témát. A kommunikáció - mindenről, a szexről is - igenis nagyon fontos.
Én erre azt válaszolnám, hogy amit csinál, az nekem nem kielégítő, és majd ha meghallgatja, amit én szeretnék, akkor lesz legközelebb szex. És nem akkor, amikor ő "dugna". Ez is milyen primitív már. Nem a k.ja vagy, hanem a társa.
Úgy értettem, hogy lábremegésig nyalnak, ezt csak most vettem észre, bocsánat.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat. Őszintén, tőlem még nem igazán kérdezték meg, hogy én mit szeretnék olyan kérdések, hogy “így élvezed?” vagy “ez így jó neked?” volt már, de olyan, hogy én pontosan mire vágynék, még nem. Mondjuk nem voltam még olyan férfival aki igazán az esetem, mert lehet akkor még szűz lennék.😅 Szóval van olyan, hogy egy férfi megtetszik nekem, mondjuk úgy hosszú távon, de nem merek odamenni hozzá, mert félek, hogy elhajt a fenébe ami nyilvánosan nagyon kínos.
Pároknak is összekell szokniuk szexuális téren: kinek mi a jó, meddig, hogyan, mit egyáltalán ne, stb. Ezt a tudást és összekovácsolódást csakis kommunikációval lehet elérni.
Nálatok a probléma a kommunikáció hiánya. Ha pasidnak nincsenek nagy szexuális igényei (neki elég heti 1x kibe-kibe), akkor azt közölnie kellene veled hogy te eldönthesd hogy ez neked ok vagy sem, továbblépsz vagy maradsz?
Ha nem bírod beszédre rávenni megette a fene… Milesz később súlyosabb problémákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!