Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki már nem szívesen van együtt (ágyban meg azon kívül) a párjával, de nem vált? Miért nem?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Hallod szinte majdnem az összes kapcsolat ilyenné válik egy idő után, hogy miért nem válnak? Mert félnek továbblépni a legtöbben, meg ott a közös ház, közös hitel, közös gyerek/gyerekek stb. inkább elkerülgetik egymást mintsem lépjenek tovább.
2022. szept. 15. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Van egy berendezett életük, amiből nem szívesen lépnek ki, összeszoktak, működtetik a családi életet. Szeretőzik vagy az egyik vagy mindkét fél és így ülnek a langyos f.sban.
2022. szept. 15. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Mert így is jól érzik magukat együtt, a párkereséssel is a cél a családalapítás volt, amit elértek. Nem mindenki akar egész nap bszni, vannak annál fontosabb, nagyobb boldogságot okozó dolgok
2022. szept. 15. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Én sajnos ebben a helyzetben vagyok, de az előző hozzászólásokkal ellentétben ki kell jelentenem hogy ez gyerek/házasság/közös ház/hitel stb nélkül is elég nehéz döntés.

Mi nem vagyunk házasok, gyerekünk stb nincs, 7 éve együttvagyunk, együtt is élünk. Neki (ő ff èn nő) az utóbbi 2 évben nem kell szex és folyamat dolgozik. És még így is szeretem őt és nem akarom elhagyni mert ezeken kívűl tökéletesen összeillünk… Nehéz. Nem találnék megint egy “nagy őt”.

2022. szept. 15. 12:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy az egyik félnek kell a szex, a másik meg befogott orral csinálja, mert "muszáj". Nem szeretőzésre, vagy szexmentes kapcsolatokra, mert ezek még egész vállalható alternatívák.
2022. szept. 15. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát, nekem az a tapasztalatom, hogy egy idő után minden kapcsolatomnak vége lesz. Valahogy nem tudok közel kerülni a nőkhöz, hogy ez tartós legyen. Vagy lehet, hogy ez az ellaposodás a természetes? Nem tudom. Mindenesetre a szakítások mindig nagyon megviseltek, és az is fájt, hogy a másiknak fájt. Ezért több ilyet nem akarok. De hát így sem jó. De talán majd a terápia megoldja. 47f
2022. szept. 15. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbben a kényelem miatt, anyagi dolgok miatt, ne legyen egyedül/ kapcsolat függőség miatt.

A többség ha jönne egy jobb lehetőség, dalolva kilépne a kapcsolatából.

2022. szept. 16. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
69%

Én is tengődtem egy kapcsolatban a gyerekek és közös lakás, hitel miatt. Nem kellettem már a férjemnek. Beszerettem valaki másba, kiderült, és mégis válás lett belőle. Aki miatt borult a házasságom, azzal most nagy az egyetértés, szex is jó, más is.

Szerintem érdemes lépni. A volt férjem azóta sem talált megfelelőt, lehet neki nincs is olyan.

2022. szept. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!