Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok helyénvalónak, hogy ha távollétedben a párod ellenkező nemű ismerőst fogad a közös lakásotokban?
Figyelt kérdés
Amikor napközben dolgozom, a szomszéd nő már többször áthozta hozzánk játszani a gyerekét (Ő is házas, férj ott sincs otthon). A férjem ebben nem lát semmi kivetnivalót, szerinte legalább van társasága a gyerekünknek. (???) Szerintem pedig a gyerekek szórakozását egy játszótéren is meg lehetne oldani. Engem ez nagyon zavar. Butaság?2022. szept. 14. 09:48
11/25 A kérdező kommentje:
Fentit a 7-nek írtam
2022. szept. 14. 10:24
12/25 anonim válasza:
Ja, 8-as, nyilván így működik, hogy betoppanok, férjem, a szomszédasszony és a két gyerek ott beszélget-játszik, én már csomagolok és rángatom el Ödönkét, mert ez tarthatatlan.
Te se éltél soha kapcsolatban.
13/25 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális dolog. Legalább a két gyereknek van társasága
14/25 anonim válasza:
#12 de, éltem kapcsolatban, csak sose tűrtem el, hogy hülyének nézzenek. Ahol azt éreztem, hogy valaki sunyiskodik, hazudik, esetleg megcsal, ott utólag ki is derült, hogy igazam van. Nekem biztosan nem férne bele az ilyesmi, és aki egy kapcsolatban egyáltalán ilyen félreérthető helyzetbe hozza a párját, az nem ismeri egy kapcsolat szabályait.
15/25 anonim válasza:
Nem vennék rá mérget rögtön, hogy megcsal Pistike anyukájával. Megbeszélnénk, hogy ez nem fér bele, így van. Nem kezdek aznap csomagolni.
16/25 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem vagyok féltékeny, hiszek a normális ellenkező nemű baráti és haveri kapcsolatokban, semmi extrát nem olvasok bele ilyen szituációkba. Ez viszont nem sokat segít azon, hogy téged zavar, szóval a férjeddel kell megbeszélned.
17/25 anonim válasza:
#10 Akkor tényleg érdekes.
Én írtam sz #1 és #7-es kommenteket, de én azt feltételeztem, hogy ugy "össznépileg" baráti viszonyban vagytok.Úgy nem lenne gáz szerintem.Tesóméknak is van egy szomszéd pár barátja, most lesz nekik is babájuk.Szoktak átjárni együtt és külön-külön is, mindenféle alkalomból.Ez így rendben van.
Ti esetetekben kicsit érdekes, bár nem feltétlen ad okot aggodalomra.Beszélj a férjeddel, hogy te ezt nem szeretnéd.
18/25 anonim válasza:
Nekem ez nagyon gyanús lenne. Biztosan kiakadnék rajta. Nekem már többször bebizonyította az élet, hogy ne higgyek a férfi-nő közti barátságban. Nálam sem működött és több exem is bevallotta szakítás után, hogy a lánybarát azért dugópajti is volt. Szóval én az ilyesmit nem fogadnám el egy kapcsolatban, de te tudod, hogy neked mi fér bele.
20/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, azért miért kellene ott lenni a szomszéd gyerek anyjának is, hogy a két kiskölyök össze legyen eresztve játszani. Adja be, majd a megbeszélt időpontban jöjjön érte (az én kiskoromban így volt). Addig nem szórakoztatták egymást a szülők, míg játszottunk, idejük sem volt ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!