Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vette ennyire figyelmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vette ennyire figyelmen kívül, hogy mit kértem tőle?

Figyelt kérdés

Fél éve, hogy együtt vagyok a jelenlegi párommal, és hétvégén látogattuk meg a húgomékat, akikkel most találkozott először, (az anyukánk közös, apukánk nem ugyan az a húgommal, az eredeti apukámmal már találkozott a barátom).

A húgom 15 éves, az a tipikus kötözködő, odaszólogató kamasz, direkt felhívtam rá a barátom figyelmét, hogy hagyja rá, és ne merjen neki visszaszólni.

Hétvégén a családi ebédnél a szokásos módon elkezdett szurkálódni a húgom, természetesen a párommal is, aki egyszer csak visszaszólt, hogy ugyan már, miért nem tudsz kussban lenni, vagy szerinted ettől annyira menő vagy?

Hozzá tette, hogy nem érti ezt miért hagyják neki, ez full gáz, és ha így viselkedik, mindenki megfogja utálni.

Nyilván nem tett jó benyomást a szülőkre, a húgomra se, és hát nálam se.

Ez vasárnap volt, azóta nem beszélünk egymással, nem kért bocsánatot tőlem, se senkitől, ellenben a nővérem este vígasztaltam.

2022. szept. 12. 15:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne merjen visszaszólni? A hugi neveletlen kis p*csa, aki nyugodtan oltogathat egy számára idegen felnőttet, te meg leszabályzod, hogy mit merjen meg mit ne?

Tudod ki szeretne ilyen családba benősülni... Nagyon gáz vagy te is meg a testvéred is.

2022. szept. 13. 10:49
 32/34 anonim ***** válasza:
95%
Majd a hugica megtanulja legalább, hogy kibe állunk bele, és kibe nem. Nem baj, ha valaki leállítja az ilyen kis hülye p...csát, párodban emberére talált.
2022. szept. 13. 13:53
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

"annak mi értelme van ha még egy nem kiforrott személyiségnek izomból visszaszóltok?"

Az az értelme, hogy nyesegetni kell a vadhajtásokat.

2022. szept. 13. 13:59
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Izomból ne ugasson be. Nem pici gyerek, tudja mit csinál, meg azt is, hogy rá van hagyva, hogy paraszt. Nem kell ráhagyni. Milyen személyiség lesz így majd kiforrott állapotában...? Még parasztabb.
2022. szept. 13. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!