Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vette ennyire figyelmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vette ennyire figyelmen kívül, hogy mit kértem tőle?

Figyelt kérdés

Fél éve, hogy együtt vagyok a jelenlegi párommal, és hétvégén látogattuk meg a húgomékat, akikkel most találkozott először, (az anyukánk közös, apukánk nem ugyan az a húgommal, az eredeti apukámmal már találkozott a barátom).

A húgom 15 éves, az a tipikus kötözködő, odaszólogató kamasz, direkt felhívtam rá a barátom figyelmét, hogy hagyja rá, és ne merjen neki visszaszólni.

Hétvégén a családi ebédnél a szokásos módon elkezdett szurkálódni a húgom, természetesen a párommal is, aki egyszer csak visszaszólt, hogy ugyan már, miért nem tudsz kussban lenni, vagy szerinted ettől annyira menő vagy?

Hozzá tette, hogy nem érti ezt miért hagyják neki, ez full gáz, és ha így viselkedik, mindenki megfogja utálni.

Nyilván nem tett jó benyomást a szülőkre, a húgomra se, és hát nálam se.

Ez vasárnap volt, azóta nem beszélünk egymással, nem kért bocsánatot tőlem, se senkitől, ellenben a nővérem este vígasztaltam.

2022. szept. 12. 15:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

10

Ja értem, én elküldelek téged a k*rvaanyadba, meg felpofozlak, aztán no para! "Vilag eletemben ilyen voltam" - Javaslom, nezd vegig a kommenteket. A hiba a te keszulekedben van

2022. szept. 12. 16:11
 12/34 anonim ***** válasza:
98%
Ja, ne oltsa le soha senki a kis királylányt, hamarosan valaki szépen felmossa vele a padlót, aztán majd néz a meglepődött pikachu pofával, hogy most épp mi történt :D
2022. szept. 12. 16:13
 13/34 anonim ***** válasza:
98%
Bele kell, hogy férjen? Neked beleférne fordított esetben? Erősen kétlem. Az meg, hogy az eddigi összes hapsid eltűrte erős ferdítés, mert jelenleg is 50 %-on áll a dolog. A húgod mit bizonyít azzal, hogy beszólogat egy felnőtt embernek? Egyébként ezért írták előttem, hogy jobb ez így, mert te is hasonló szinten vagy, mint a gyökér húgod.
2022. szept. 12. 16:14
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Én világ életemben olyan voltam, hogy ha vendég jött hozzánk akkor azonnal körbehugyoztam. Szerinted jól van ez így? Gondolom nem, pedig tök normális, mert én világ életemben ilyen voltam.
2022. szept. 12. 16:16
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem rossz szándékból teszi, nagyon is szerethető, ne csináljatok úgy mintha nem lett volna olyan, hogy valamilyen kisebb gyerek ne szólt volna be nektek vagy valami, gondolom ti is ráhagytátok, mivel kigyerek, majd felnő és benő a feje lágya, annak mi értelme van ha még egy nem kiforrott személyiségnek izomból visszaszóltok?
2022. szept. 12. 16:25
 16/34 anonim ***** válasza:
98%
Az az értelme, hogy megtanítjátok az életre. Ez lenne a dolgotok. Senki nem fogja eltűrni tőle ezt a viselkedést, ha nem tanulja meg időben azt, hogy hol a határ, elég csúnya pofonokat fog kapni.
2022. szept. 12. 16:30
 17/34 anonim ***** válasza:
98%
Az én párom se tűrné hogy egy gyerek oltogassa. Amúgy meg már 15 éves szóval nem sokáig az. Egy ilyen idősnek már fel kellene rég fogja, hogy kivel hogy illik beszélni, de valószínű sose tanult tiszteletet és ezért nem is tudja, hogy kell ezt megadni. Inkább próbálj a szüleiddel beszélni, miért ilyen a húgod. A párodnak teljesen igaza volt. Nem mindenki tűri jól azt ha beszólogatnak neki.
2022. szept. 12. 16:34
 18/34 anonim ***** válasza:
98%
Ezért tart itt a világ ahol mert sok ilyen idióta szülő van mint te kérdező mert hogy gyerek rá kell hagyni. Hát ez nagyon nem így működik. Aztán azt hiszi neki mindent lehet majd csak pislog meg hisztizik duzzog hogy kiosszák a francba.
2022. szept. 12. 16:39
 19/34 anonim ***** válasza:
98%
A 15 éves nem kisebb gyerek ezt szögezzük le. Pontosan képes felmérni azt, hogy ki mennyi idős szóval nem kell ez a kamu duma. Kérdésedre válaszolva: Igen volt ilyen, hogy beszólt nekem gyerek, akkor is elküldtem a vérbe és most is megtenném, bár most már azért a szüleinek is elmondanám, hogy neveljék meg a hülye gyereküket ha nem szeretnék, hogy én tegyem meg. Érdekes én nem szólogattam be felnőtteknek. Mondjuk nem is hiszem, hogy rám hagyták volna. Ti is olyan család vagytok ahol ha gyökér módon viselkedik a gyerek a tanárral az iskolában akkor a gyász apád bemegy hőzöngeni.
2022. szept. 12. 16:50
 20/34 anonim ***** válasza:
96%

hagyja rá, és ne merjen neki visszaszólni.

Miaf.sz?

1. Miért viszed ilyen családba a párod ahol senki (te sem) vagy képes a taknyos hugodra szólni?

2. Ki akar olyan családot megismerni ahol nem szólnak rá a taknyosra, hogy normálisan viselkedjen egy vendéggel, idegennel?

2022. szept. 12. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!