Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Jelenleg a szüleinél lakunk. És a párom ezen nem is akar változtatni. Az anyósom se nagyon dijazná. Úgy gondolják hogy mindig együtt fogunk élni még akkor is ha gyerekeink lennének. Az anyósom egyébként nagyon kedves jó szívű nagyon rendes velem de vhogy így nem tudom elképzelni hogy mindig vele éljek nem lenne meg a magánszvérám

2022. szept. 12. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Hosszútávon nem tesz jót együtt élni a szülőkkel. Feszültséget generál a kapcsolatba. Beszéld meg a pároddal ő hogyan tervezi a jövőt.
2022. szept. 12. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

"Az anyósom egyébként nagyon kedves jó szívű nagyon rendes velem"

Hát azon kívül, hogy nagy ívben szarik a te (ti?) igényeitekre, biztos jó fej lehet.

2022. szept. 12. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Tapasztalatból mondom, egészségesebb külön élni a szülőktől. Lehetnek a világ legjobb szülői, akkor sem jó egy levegőt szívni meg egymást kerülgetni a konyhában/fürdőben egymást. Én a világon a legjobban szeretem a szüleimet. De így sem szeretnék velük élni a párommal.
2022. szept. 12. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már rá működő, és nem működő példát is.

Itt a fő kérdés az, hogy ti mit akartok? Mert ha mindkettőtöknek ez rendben lenne, akkor igen, normális lenne. De ha legalább egyikőtöknek ez nem felel meg (mint ahogy ez jelen esetben is így van), akkor ez semmiképp nem tartható hosszú távon.

Barátod erről mit gondol?

2022. szept. 12. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját példám tudom felhozni. 5 év együttélés után nemrég húztam el. Nagyon sok probléma alakult ki ebből, hogy a szüleivel éltünk. Ő maradni akart, én azt hittem menni fog így, reméltem, hogy jó lesz. Nem lett jó.
2022. szept. 12. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Ez jó nem lesz ha nem akar menni akkor hagyd te ott.

Halkan jelzem hogy a hibte-hanta majd egyszer is nemet jelent.

Vedd a lapot ha nem akar.

2022. szept. 12. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Laktunk a szüleimnél, amíg meg nem vettük a saját házunkat. Alig vártam, hogy költözzünk, pedig nem voltak konfliktusok. Hosszú távon nem lesz jó.
2022. szept. 14. 15:07
 8/8 NTBS ***** válasza:
Elvben jó lehet. Csak az a kérdés, van-e a párodnak testvére? Az öröklés szempontjából fontos.
2022. szept. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!