Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes dolog, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes dolog, hogy a nő azt választja, aki gazdagabb?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt. Én Németországban dolgozok, ő ott él a gazdag férjével (mindketten magyarok). A csaj már az elején tisztázta, hogy max barátság lehet köztünk, de idővel egyre jobb kapcsolatunk lett, egyre többet találkoztunk, stb. Bár azt mondta, jó a kapcsolata a férjével, tudtam, hogy ez nem így van, ugyanis elmondta a férjének, hogy néha találkozunk, a férje sosem hívogatta, nem féltékenykedett, gondolom, nem is fontos neki a felesége (aki ezt azzal magyarázta, hogy megbízik benne).

A férje gazdag, saját cége és háza van Németországban, valószínűleg ez volt az előnye... Ugyanis egyszer, amikor leültünk fagyizni, bevallottam mindent a csajnak, hogy érzéseim vannak és hogy tudom, ő is ugyanígy van ezzel. Teljesen elzárkózott a gondolattól is, hogy velem legyen (gondolom lejátszódott a fejében, hogy a férje kb 10x annyit keres, mint én a gyárban) és azt mondta, nem tudja elképzelni sem, hogy elhagyja a férjét.

Ekkor kiakadtam és jól megmondtam neki, hogy egy pénzéhes szajha és hogy tudom, hogy a kapcsolatuk biztosan rossz, mert gyerekeik sincsenek, tehát csak a pénz miatt választja a férjét.

Azóta nem tudom elérni...

Ennyire természetes dolog, hogy a nők a pénzesebb pasikat választják?

2022. szept. 11. 16:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Lehet gyerekmentesek, nem mindenki szereti a gyerekeket
2022. szept. 12. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!