Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, tudnátok bízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, tudnátok bízni tovább a párotokban?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt a barátommal, de ő egy másik városban lakik, így csak hetente 1-2x tudunk találkozni. Soha nem adott okot rá, hogy féltékeny legyek, mindig jön ha nem dolgozik. Kissé önbizalomhiányos is, meg elmondása szerint előttem 3 évig nem jött össze neki semmi nő.

Az történt, hogy véletlenül nálam felejtette a pendriveját, én meg hát kíváncsi voltam és tudom hogy nem szabadott volna, de kicsit belenéztem. Volt rajta egy csomó kép a koleszos éveiből, p0rn0, meg ilyenek, de ami engem zavart az az, hogy voltak benne screenshotok amikben egy csajjal csetelt és a csaj kérdezte tőle, hogy a barátnőjével lesz-e vagy átmegy-e hozzá d*gni, tehát megcsalta az akkori barátnőjét… Hozzáteszem ez 5-6 éve történhetett a dátum alapján, de mégis… szerintetek kellene aggódnom? A múltjáról sose szeretett beszélni, gondolom nem büszke erre vagy nem tudom… rákérdeznék de nem akarok lebukni, hogy belenéztem a dolgaiba… Szerintetek mit tegyek?

2022. szept. 10. 19:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

9-es folytatás

“A Férfi meghozta a döntést, hogy beengedi lelke rejtett zugaiba a Nőt, ha a kapcsolat is lesz ennek az ára.”

“ A Nő előtt feltárul a Férfi lelki-gondolati gazdagsága is, de innét kezdve nem lesz visszaút, a Férfi megadja magát a nő kíváncsiságának, aminek nem lesz örömteli kimenetele, mert a Nő mindenképpen csalódni fog, ha a Férfi őszinte lesz.”

“(…) a Férfi megadja magát a nő kíváncsiságának, aminek nem lesz örömteli a kimenetele. A Férfi megnyílt a Nőnek, eljutott arra a pontra, ahol már egyértelmű, hogy előző kapcsolataiban formálódott-épült jelleme, jelen állapota múltjának következménye, magában hordozza elfelejthetetlenül a régi kapcsolatait, és ez a jelenlegire is kihat.”

“A nő inkább akar szörnyű titkokkal

szembesülni, mint átadni magát egy ideális szerelemnek, ahol nem ismeri a partnerének minden zegét-zugát.”

“Megismeri az összes szerelmét, akik gyönyörűek. Beállítja őt is a sorba.”

“Meg kell barátkozzon a gondolattal, hogy a férfi sorsát az előző szerelmek is formálták, alakították.”

Itt a vége, fuss el véle.

Vagy beállsz a sorba, s emlék leszel magad is. Vagy elfogadod, hogy előtted is volt élete.

2022. szept. 10. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Aki egyszer csal, az máskor is fog. Én a helyedben nem bíznék benne.
2022. szept. 12. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!