Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként mit tennél, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mit tennél, ha ez kiderülne?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha a párod mondjuk egy, másfél év után bevallaná, hogy amíg egyedül volt, néha elment prostikhoz. Tegyük fel, hogy addigra megszeretted, a kapcsolat egyébként működik. Szakítóok lenne, undorodnál tőle vagy nem érdekelne?
2022. szept. 7. 21:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

Én még csak egy éve vagyok együtt a párommal, és nem sértődnék meg ilyen miatt, pláne nem szakítanék. Meglepődnék, furcsa lenne, mert idegen lenne tőle, de... ha lett volna az életében egy olyan szakasz, amikor nem akart kapcsolatot, sem buliban kajtatni az egyéjszakás kalandok után (átverve esetleg valakit, akit mélyebb érzések fűzhetnek hozzá), hanem inkább úgy döntött, hogy egy ezzel foglalkozó személynek fizet egy szolgáltatásért... lelke rajta. (Ezek a lányok nem kihasználva vannak, hanem úgy döntöttek, hogy a pénzkeresés gyorsabb és hatékonyabb módját alkalmazzák, szóval erkölcstelennek nem érezném. Azért lenne csak furcsa, mert annyira nem vall rá, de nem haragudnék, ha csak most merte volna bevallani, én sem dicsekednék ezzel. Vannak dolgok, amikhez idő kell.)

(Ha te vagy a pár, aki be szeretné vallani: nekem a hozzáállásomban az segített sokat, hogy az egyik fiú barátom néha-néha eljárt ilyen lányokhoz, és ő őszintén beszélt erről, a saját motivációjáról és hozzáállásáról, és azt mondta, ezt tisztességesebbnek érzi, mint hülyíteni valakit, mikor nincs túl az exén; ez egy olyan "üzlet", amiben mindenki megkapja, amit szeretne és nem sérül senki. Addig fel voltam háborodva, hogy szegény lányok ki vannak használva és ez undorító... a vele történő nyílt beszélgetés után már nem.)

2022. szept. 7. 22:57
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
undorodnék és mennék hiv tesztet csináltatni..
2022. szept. 7. 23:02
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

"Okos nő ezen átsiklik" mondja a férfi

Okos nő garantáltan elkezd kiábrándulni és tényleg tesztet fog csináltatni titokban!

mondom én mint okos nő.

2022. szept. 7. 23:05
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Ne vezessed félre a hölgyet.

A nőknek más esetében borzasztóan nagy a szájuk, de amikor érintettek, akkor egészen másként viselkednek. Ismert dolog. Tudod Te PONTOSAN, hogy a férjed mit csinál(t) vagy csak nem vallotta be? (Tudom: "Az én férjem SOHA, megbízom benne stb." Persze, persze, ő egy szent.)

Ha őszintén elmondta mit csinált, amíg nem voltak együtt, az inkább jámborságra utal, mert 100 férfiból 98 ilyet be se vallana. Megcsalásról szó se lehet, mivel nem voltak együtt. Okos nő tudja kezelni ezt.

Nem kellene itt "női módon" hergelni a másikat - ehhez a nők zseniálisan értenek.

2022. szept. 7. 23:19
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem díjaznám, hogy azt hittem értelmes a párom, erre meg kiderül, hogy tárgyként kezel más embereket. Nekem ez a felfogás nem fér bele, a farkát se tudja uralni, azt hittem nem egy ősemberrel vagyok együtt...

Kereshet más barátnőt.

2022. szept. 7. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
12%

cö-cö-cö

2022. szept. 7. 23:43
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Egyedülállóként azt hiszem az ember azzal szexel akivel akar nem? Vagy manapság ez is tilos ha kapcsolatot akar utána? Szerintem nincs ebbe semmi. Kíváncsi lennék kérdezősködnék de emiatt tuti nem szakítanék.
2022. szept. 8. 00:01
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

hiába pontoztok le, majd biztos elnézem neki, hogy velem meg gond nélkül szexelget mondjuk gumi nélkül, elhallgatva ezt a nem mellékes információt. ha valakinek ennyire nem számítok, hogy nem mondja önmagától a kapcsolat elején, akkor nekem az kuka..

vagy csináltasson tesztet és hallgasson róla inkább mindörökre.

(12)

2022. szept. 8. 00:01
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Más testének az árucikként kezelésében van valami visszataszító szerintem is. De érdekelne, mi motiválta és milyen lánynál volt.
2022. szept. 8. 01:05
 20/23 anonim ***** válasza:
66%
Azonnali kiábrándulás. És tesztet én is csináltatnék, nem vagyok hülye.
2022. szept. 8. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!