Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Motor balesetet szenvedtünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Motor balesetet szenvedtünk a barátnőmmel viszont ő azóta nem mer motorra ülni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Két hónapja volt egy elég nagy balesetünk Olaszországba motoros túrán. A barátnőm csak a kezét törte én viszont szinte mindenem. Most hogy már levették a gipszet mindkettőnkről úgy voltam vele hogy kéne venni egy motort mert hogy azért még októberben elmehetnénk motorozgatni valamint jövőre egy Balkán túrával kezdhetnénk a szezont. Viszont ő kijelentette hogy soha többet nem fog motorra ülni és nem is érti hogy én ezt hogy gondoltam. Szerintetek ez a hozzá állása még változhat? Vagy hogy kéne megint hozzá szoktatni a motorozáshoz?

2022. szept. 6. 07:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

“ugyanis én semmilyen hibát nem vétettem, egy beláthatatlan kanyarban előzőt egy auto és frontálisan ütköztünk”

Na látod, ezért nem fogod tudni meggyõzni. Mert lehetsz te akármilyen óvatos és jó vezetõ. Szembejön egy agyament autós, ti meg a motorral szépen “elszálltok”. Aztán egyszer majd ott maradtok. A legtöbb halálos motorbalesetben nem a motoros a hibás, hanem az autós a figyelmetlen. De ez nem védi meg a motorost, mikor maga alá gyûri egy kamion.

2022. szept. 7. 08:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 inkább az a szomorú, hogy neked fobtosabb a motorozás mint a barátnőd biztonsága. Ahelyett hogy felfognád és tiszteletben tartanád hogy fél (nem mellesleg jogosan) csak tovább erölteted, amit nem akar.
2022. szept. 7. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos en sem tudok a batorítas partjan allni, pedig motoros vagyok.

Magatehetetlennek lenni olyan stressz, amit nem biztos, hogy mindenki fel tud dolgozni.

Ő csak "kicsit" serült meg... ok.

De latott téged, aki az elmondas alapjan nem jól nezett ki. Bar ha ket hónap utan tudnal motorozni, akkor eleg könnyen megúsztad te is!

Minden itelkezes nelkül mondom, hogy merlegelj, mert most megúsztátok mindketten eleg jól. Az utas a motoron pontosan kepben vagy, hogy mennyire tehetetlen. Neked egy húzás a gazon, neki extra raható erők. Mindezt úgy, hogy amíg nem teszed le a labad, addíg semmit sem tehet.

Ülj vossza a nyeregbe, es elvezdd, de tenyleg tartsd tiszteletben a tarsad felelmeit.

Egy kicsit olyan kamuvagánynak is tűnik a kérdés mellesleg, de ezt hagyjuk inkább...

2022. szept. 7. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Na lesz balkán túra?

Amúgy én se erőltetném, van akiben egy baleset életre szóló traumát okoz, hisz végződhetett volna halállal. Egy ilyet nem úgy kéne feldolgozni, hogy rögtön a következő szezonban már nagytúrára invitálod😵 Hanem max elviszed egy autómentes körre, majd szépen fokozatosan lassú forgalomba ahol nem lehet még baj, majd talán utána egy kisebb biztonságosabb túrára.. de ha nem akar azt el is kell tudni fogadnod.

2023. jún. 4. 01:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia, igen megcsináltuk a tervezett túrát. Hála az égnek megint élvezettel jön velem motorozni.
2023. jún. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!