Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy vagyoni különbségek esetén mit érdemes csinálni?
Kb 1 nagyságrenddel többet keresek, mint a feleségem és ebből a helyzetből elég sok vitánk van (én rommá dolgozom magam, mellette igyekszem a gyerekeimmel/családommal is minőségi időt tölteni, de úgy érzem ő kb nem rak bele ebbe semmit, elviszi reggel meg délután hazahozza a gyerekeket az iskolából és szerinte ez úristen de nagy munka, a háztartás romokban, mert "ő nem ér rá", főzve nincs, takarítónő jár, de azt sem képes felügyelni, sorolhatnám.) Úgy érzem belekényelmesedett ebbe az élethelyzetbe, hogy X évig itthon volt GYES-en.
Szeretném ezt a pénzt biztonságban tudni, félretenni főleg a gyerekeink taníttatására, nyugdíjra, de Sokszor úgy érzem csak én tolom azt a bizonyos szekeret. Ezen kívül a házasságunkban nagy gond nincs, szóval válni csak ezért nem szeretnék.
Ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet?
kieg a 10-eshez:
> "Takarítónőbe meg ezek szerint anno te is belementél. Minek...??"
anno 2 ok miatt dontottunk igy:
1) amikor még a gyerekek előtt dolgozott anyagilag jobban jött ki, ha a saját szakmájában dolgozott, mintsem takarított volna
2) amikor kicsik voltak a gyerekek, gondoltam ezzel is segítem.
De most se kisgyerek, se meló, se takarítás.
köszönöm a tippeket, főleg a női oldalról.
Megpróbálom ebbe az irányba terelni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!