Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ennek örülnöm kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ennek örülnöm kellene?

Figyelt kérdés
Volt úgy már, hogy nekem a szex alatt nem sikerült elmennem, a barátomnak viszont igen. De a barátom utána még sem elégít ki. Szerinte örülnöm kellene hogy én örömöt okozok neki, mert hogy ő is hozott nekem már ilyen-olyan ajándékokat pl. virág.
2022. szept. 5. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom nem volt érthető a válasz, azért a lepontozás, ezért kifejtem, hátha...

Akkor van ez a helyzet, amit a kérdésben olvashatunk, hogyha a pasi maszturbációs segédeszközként tekint a partnerre... Hiszen nem foglalkozik azzal, hogy a kielégüljön a párja, hanem csak a saját kielégülése hajtja. Hiszen miben különbözik egy maszturbáció meg egy az együttlét? Hogy a másik félnek is örömet akarunk okozni, nem csak magunkkal foglalkozunk!

2022. szept. 5. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Heh, jó nagy madár vagy hogy ezt még be is nyeled.

1.ha tudod, hogy nem vagy hangulatban, nincs hozzá kedved stb, akkor nem kell belemenni. Szexelni akkor kell, ha mindkét fél vágyik rá, és ott van agyban. Nem kell senkinek szívességet tennie azzal, hogy szexel.

2. Ezt kb 2x lett volna szabad eljátszania, 3.esetre már lehetősége sem lett volna, mert ki kellett volna hajítanod. Szóval nem, egyáltalán nem kellene annak örülnöd, hogy egy nemtörődöm, önző hülyegyerekkel vagy együtt. Minden nőnek pont ugyanannyira, és ugyanannyiszor jár az orgazmus, mint a ffinek. Azt a baromságot a kanidhoz hasonló idióták találták ki, hogy jajj a nőknek maga az aktus az élmény, nem kell hozzá orgazmus. De, kell.

2022. szept. 5. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Most biztosan le fogtok pontozni, de én örünék neki a helyedben. Mármint egyébként is örülök neki, ha a másiknak jó. És a virágnak, meg egyéb dolgoknak is örülnék. De hozzáteszem, hogy én nem tudok elmenni, sose tudtam, és ez nálunk nem a fiú hibája, hanem az enyém. Szóval nekem kifejezetten jól esne, ha a szexen kívül szeretne kedveskedni mondjuk egy virággal vagy csokival, vagy akármivel.
2022. szept. 5. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Érthető. Viszont a kérdező el tudna menni. Ha lenne kivel.
2022. szept. 5. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!