Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadtatok volna emiatt?

Figyelt kérdés

Páromnak lesz egy vizsgálata gasztroenterológián, de itthon van hetek óta gyomorproblémája miatt, de nem fekvő beteg emiatt. Így most tud az online képzésével is foglalkozni. Tudna ha nem mindig 11utan kelne fel.

Megkérték h a vizsgálat előtti napon 4 5órát segítsen ( nem nehéz dolog). Pont olyan kérte meg aki mindig csak segíti őt.

Ő nem megy, mert ő aznap 5ig ehet csak a másnapi vizsgálat miatt és ha menne nem tudna enni napközben, és az online elmaradásával akar törődni.( amivel hetek óta mivel itthon van foglalkoztatott volna) ha nem mobillal és tvvel foglalkozott volna.

2022. szept. 3. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Az gáz, hogy lusta, mint a dög, de tényleg ne a gyomortükrözés (gondolom ez lesz neki) előtt ráncigálják el, pláne úgy, hogy ott normálisan nem is étkezhet. Én emiatt nem akadtam volna ki, a döglés miatt inkább.
2022. szept. 3. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Volt neked már hetekig tartó gyomorbántalmad? Nekem igen: sem a vizsgáimra nem bírtam normálisan készülni, sem dolgozni nem tudtam rendesen, ha tehettem volna, egész nap csak feküdtem és telefonoztam volna. És igen, amikor tudtam, rohadt későn keltem szimplán azért, mert alig tudtam aludni, állandóan felkeltem... Szóval ilyen állapotban még a saját anyámnak sem mennék 4-5 órában segíteni, de benne amúgy lenne annyi empátia, hogy esze ágában nem lenne tőlem semmit sem kérni egy olyan vizsgálat előtt, ami miatt normálisan sem lehet enni.
2022. szept. 3. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te úgy fogod fel azt, hogy táppènzen van otthon, mintha csak szabadságon lenne, csak mert nem ágyhoz kötött beteg. Ha már dolgozni nem megy alapon csináljon meg ezt azt amazt. De akkor ezzel az erővel minek a táppènz? Dolgozni is tudna...

Nyílván nincs jól, aminek oka van, tök normális, hogy fáradtabb, nincs energiája a dolgokhoz.

Ne akarjátok már rángatni, ès ne legyen elvárás, hogy 4-5 órát dolgozzon, besegítsen ilyen állapotban.

Nemhogy kiakadni nem kellene amiatt, hogy elutasította, hanem eleve eszetekbe se kellett volna jusson ilyesmi.

2022. szept. 4. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki a férfi, ki a nő?

Orvos mit mond?

2022. szept. 4. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!