Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a nővel mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nővel mindig érdemes megbeszélni az első szex előtt, hogy mi lenne, ha terhes lenne?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy biztosan menne e abortuszra, ha baj történik.
2022. szept. 2. 08:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem,ilyen nincs! Neked meg a nőnek is kutya kötelessége odafigyelni,ha nem akartok gyereket! Nincs ilyen ,hogy indulat hevében becsúszott...
2022. szept. 2. 11:45
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Nincs 100%-os módszer. A párom is fogamzásgátló mellett fogant. :DDD

A fog.gátló tablettánál egy hányás/hasmenés is elég ahhoz hogy a hónapban már ne védjen (önmagához képest) tökéletesen. Gumi meg kiszakadhat, igaz azt legalább észre lehet venni és szerezni esemény utánit, ha olyan a helyzet.

Szóval a védekezés MELLETT szerintem fontos megbeszélni hogy mi lesz ha mégis teherbe esne a nő.

2022. szept. 2. 11:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

De a kérdező az első szex előttről beszél. Így én úgy értelmezem ,hogy ő ha komoly kapcsolatról lenne szó meg ha egy éjszakásról akkor is megkérdezné,hogy most akkor elveteti-e vagy sem ha baj lesz.

Szerintem az alap,hogy ahol még nem vagytok együtt huzamosabb ideig(független attól,hogy komolyan indul-e vagy sem),akkor óvszerrel védekeztek esetleg a fertőzések elkerülése végett is. De az a leghatékonyabb fogamzásgátlási módszer. Ha azt látod hogy kiszakad,akkor kell megbeszélni a továbbiakat.

Ha neg a fogamzásgátó tabira alapoznak már ilyenkor is,akkor vállalni kell a következményeket,de úgy neki indulni az első szexnek hogy mi lesz ha teherbeesel,szerintem kicsit vicces. És ez nem felelősségre utal semmiféleképp szerintem,ha már ezzel nyitunk!

Az ilyet komoly kapcsolatban érdemes tisztázni,VISZONT azt te még nem fogod tudni,hogy komoly kapcsolat-e ha még csak 2-3 hete vagytok együtt.

2022. szept. 2. 12:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti, egyéjszakásnál még óvatosabbnak kellene lenni szerintem.

"úgy neki indulni az első szexnek hogy mi lesz ha teherbeesel,szerintem kicsit vicces"

Szerintem semmi vicces nincs benne, első alkalommal is ugyanúgy teherbe lehet esni, mint n+1. alkalommal.

2022. szept. 2. 13:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Azok után, amiket itt olvastam a sok nem kívánt, mégis megtartott gyerekről, nem csodálom, hogy felmerült ez a kérdés. Rendszeresen van kérdés terhesség alatt/miatt magukra maradt nőktől, akik a pasi határozott tiltakozása ellenére megtartották a gyereket. Sajnos "balesetek" mindig előfordulhatnak, nem árt rá felkészülni. Persze benne van a kockázat, hogy a megállapodást nem tartják be.

N

2022. szept. 2. 13:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondom!!! Hogy egy éjszakásnál alap hogy a legbiztosabbra mész fogamzásgátlás szempontjából,ha a másik azt mondja h gyógyszert szed,akkor is óvszert húzol ,nem?

2022. szept. 2. 13:20
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

Passz, nekem az óvszer durva fájdalmat okoz úgyhogy nem használnám (nő vagyok).

Mindent összevetve szerintem egy 3 perces megbeszélést megér a dolog, az senkinek nem fáj.

2022. szept. 2. 13:23
 18/23 anonim ***** válasza:

Megbeszelni meglehet de attól még amit a pillanat hevében mondd semmit se jelent.

Lehet úgy vannak vele sokan,hogy amúgy se történhet meg, hiszen fogamzásgátló gyógyszert szedek, így benyögi hogy megtartaná ,utána meg kaparja a fejét ha becsúszik, és fut az esemény utánniért,vagy elveteti.

2022. szept. 2. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Én megértem azt is ,hogy fájdalmat okoz vkinek az óvszer,vagy a fiúk keveset éreznek benne stb ,de sztem ennél illeme felelősségteljesebbnek lenni ilyenkor.
2022. szept. 2. 13:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem, ez libidógyilkos. Meg a szex nem olyan, hogy akkor most beírjátok a naptárba, hogy szombat este 7-kor szex lesz, és felkészültök rá A-Zs-ig. Nyilván megteremti rá az ember a lehetőséget („áthívod filmezni” és hasonlók), de hogy aktus is lesz, arról nem kell beszélni sosem, azt csinálni kell. Nameg a pettingen is túl kell lenni... utána meg kell beszélni persze, még behatolás előtt hogy hogyan védekeztek, hova mehet az apatej, és hasonlók. Nyilván nem kéne kb ismeretlen nőben megbízni, hogy rendesen fog.gátlót szed, vagy magadban megbízni, hogy tényleg időben ki tudod húzni (ami amúgy sem védekezés, mert előváladékban is lehet termékeny cucc). Gumi a jó megoldás.
2022. szept. 3. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!