Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltékenység el fog múlni benne? Abbamarad? Eldurvul?
Figyelt kérdés
Azt érzem hogy betegesen féltékeny. Össze vissza kombinál férfi létére. Nem olyan régi ez a kapcsolat, de az elején is mondta már hogy neki nem fér bele ha pasikkal beszélgetek vagy exekkel, ezt meg is értettem. Nem beszélek exekkel, csak két fiú barátommal ritkán, nem is találkozunk, de rajtuk kívül senkivel. Akivel beszéltem el is mondtam neki és a tartalmát is, a telefont is oda adtam a kezébe hogy nézze meg nyugodtan, nincs semmi titkolni való benne. Most viszont olyan szintekre eljutott ami miatt gyomoridegem van és nagyon feszült vagyok. Nem hiszi el, hogy nem beszélek senkivel. Vádaskodik, hogy miből tart üzenetet törölni stb. Fél éjszaka sírtam hogy kételkedik bennem, mikor bárhová megyek tudja mikor hol vagyok, mindig hív vagy én hívom ha elindultam valahova vagy megérkeztem stb, még út közben is beszélünk. Teljesen elrugaszkodik a valóságtól, a szavaimtól, az igazságtól, mintha kezdene abban a világban élni amiket összekombinált magának. Nekem az a tapasztalatom hogy nem szokott ez ennyiben maradni. Van-e valakinek tapasztalata arról hogy a párja abba tudta hagyni valahogy a féltékenykedést?
Rácz Anna Zsófia videója a bántalmazó kapcsolatokról, azok "erdetéről", kialakulásáról, dinamikájáról.
2022. szept. 2. 08:34
12/22 anonim válasza:
Love bombinggal inditott?
Hamar szerelmes meg ilyenek?
2022. szept. 2. 08:43
13/22 A kérdező kommentje:
Ami fő infó, hogy az előző kapcsolataiban voltak már megcsalások amikre rájött. Gondolom emiatt is tör rá az egész. Én is voltam már megcsalva de nem maradt bennem, rég volt, elengedtem. Amit a 12-es kérdezett hogy hamar szerelmes típus-e, igen, hamar mondta is a szeretlek szót, de én nem, és meg is indokoltam hogy azért nem, mert időbe telik amíg az ember megszereti a másikat és nem azonnal történik ez, és mikor megtörtént akkor sem fogom mondani és hallani sem akarom ezt csak ritkán, mert ha nem mutatkozik meg tettekben akkor kimondani nem kell.
2022. szept. 2. 08:58
14/22 anonim válasza:
Te is nehéz eset vagy ha neked ezek a viselkedesek nem jelentik azt hogy ez egy bántalmazó kapcsolat. Egyikből ne ess a másikba, ennyi tapasztalatod lehet már. Nem kell akkor senki ha nem a megfelelő partnert találtad meg, nem kell kapcsolatfüggőnek lenni. Tépjük a szánkat másik kérdésednél és inkább újat írsz ki, mert még mindig megerősítésre vágysz hogy ez nem normális így. Magad is érzed hogy nem stimmel, mert 2 naponta teszel fel vele kapcsolatban kérdéseket.
Tedd ki a szűrét még ma
2022. szept. 2. 09:03
15/22 anonim válasza:
Szerintem nem ártana kicait körbepuhatolnod azt hogy az exeivel hogyan járt el. Vagy mi a véleménye harcban arrol pl ha nővel áll szemben.vagy ha férfival.
Sanszos az ilyeneknél az hogy fizikai bántalmazók is és beképzelik a megcsalásokat es valojában egyik exe sem csalta ..
2022. szept. 2. 09:12
16/22 anonim válasza:
14# szerintem több nő van hasonlo pasikkal.
2022. szept. 2. 09:15
17/22 anonim válasza:
Az ilyen típus hazudik mint a vízfolyás. Persze megcsalta eddig mindenki, ő mindig csak ártatlan áldozat, és te fizetsz meg mindenért mert éppen kéznél vagy. Kaptál itt elég figyelmeztetést az összes kérdésed alatt, ha ez nem elég, akkor majd meglátod sajnos hogy mi fog történni.
2022. szept. 2. 13:10
18/22 anonim válasza:
Én is a szakítást javaslom. Jelenleg ez az ember nem alkalmas komoly kapcsolatra. Tényleg, csak rosszabbb lesz.
Tudod,ha még tenne valamit, járna pszichológushoz, olvasna könyveket a problémájáról, próbálná feloldani a helyzetet.
Nameg te sem vagy 100-as, neked is javaslom a szakembert.
2022. szept. 3. 06:03
19/22 A kérdező kommentje:
A dologból az lett, hogy beszéltünk ma, beismerte hogy beteg az agya (az ő szavaival élve), és hogy nem hisz nekem, nem bízik bennem. Nem akarja megpróbálni sem hogy ezt le tudja küzdeni, azt mondja nem megy neki, pszichológushoz pedig nem megy el azért, hogy az majd azt mondja neki hogy neki van igaza.
2022. szept. 10. 00:18
20/22 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Nem akar változtatni a helyzetén, kezelni a problémáját, tehát bevallottan továbbra is ezt az összeférhetetlen, rágalmazó, korlátozó dinamikát fogja folytatni. Hát kell ez neked?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!