Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már szakításra ok? Megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már szakításra ok? Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk legelején leszögeztem, hogy egyedül a megcsalást nem tűröm el. Elolvastam a párom levelezéseit a volt szaktársával, és olyanokat írt neki, hogy tetszik neki, vagy hogy nagyon jól néz ki, nagyon tetszik rajta egy két ruha, stb, ezeket persze privát üzenetben, a tudtok nélkül. Nem történt ezen kívül semmi más, tudtommal, viszont irt a párom olyat hogy egyszer iszogatniuk kéne egymással. Most könyörög nekem második esélyért (egyszer már elkaptam hogy beszélt egy lánnyal, de az semmi komoly nem volt, le akarta rázni, mindketten ismerjük). Megérdemli az esélyt vagy jobb ha szétválnak az útjaink? Több éve együtt vagyunk, nincs gyerek, én 22/nő ő 22/férfi

2022. szept. 1. 22:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki, megérdemli. Ha te csináltad volna ezt, már égne otthon a ház.
2022. szept. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!