Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 50 felett gyereket vállalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 felett gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

a nő 28, a férfi 53 éves, akinek előző házasságából már van 2 nagy gyereke.

milyen nehézségek adódnak, ha egy 50 pluszos férfi ebbe belevág?

2022. aug. 30. 15:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted?
2022. aug. 30. 15:39
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az van, hogy a bácsi többdiplomás/diplomás, jó pozícióban van, jól keres, "anyagilag stabil", ez a fő ok. Mellé még "fiatalos" is.
2022. aug. 30. 15:40
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Amire a gyerek kinövi a pelust addigra apuka is pelusos lesz 🤣
2022. aug. 30. 15:51
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Csinalj rola egy szepen beallitott fenykepet, hogy o is "ott lehessen" a gyerek diplomaosztojan. Jo esellyel nem o fogja felnevelni, hanem te egyedul.
2022. aug. 30. 16:00
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Van ilyen ismerősöm, bevállalták aztán fogyatékos lett a gyerek. Én 41 vagyok, már most sem csinálnék gyereket senkinek. Elment a hajó, ezt kell elfogadni. Ötvenes férfiak már hullanak mint a legyek, hatvanas férfiak közül sok már menni alig tud. Ez a valóság nem a hollywoodi szerelmesfilmek.
2022. aug. 30. 16:03
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre kiterjedő teljes körű kivizsgálás + genetikai vizsgálat (minden betegségre amire lehet) kellene mindkét félnek (nem kevés pénz).

Itt kezdődik az egész. Hogy mi lesz majd 20 év múlva.......

Még előbb egészségesnek kellene lennie a gyereknek.

2022. aug. 30. 16:16
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Hülyén érezném magam amikor mindenki a gyerek nagyapjának néz
2022. aug. 30. 16:35
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

" Ötvenes férfiak már hullanak mint a legyek, hatvanas férfiak közül sok már menni alig tud. Ez a valóság nem a hollywoodi szerelmesfilmek."

Ezt 8/10 magának köszönheti ,a mozgásszegény életmód az oka legtöbbször.

2022. aug. 30. 16:37
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki gyereket akar, az egyik legfontosabb szempontnak annak kéne lennie, hogy a gyereknek milyen életet tudnak a szülők biztosítani. Persze lehet mondani, hogy az élet kiszámíthatatlan, 30 évesen is meghalhat valaki. A magyar egészségügy állapota elég fos, a férfiak meg átlagban kevésbé figyelnek az egészségükre. 20 év múlva 73 lesz, ha lesz.

Nekem nem férne bele, hogy 28 évesen bevállalok egy öreg fazonnal egy gyereket, ezzel megfosztva őt egy normális apától, aki tudna vele minden klassz dolgot csinálni. Mérhetetlenül önzőnek tartom az ilyet.

A korkülönbség nekem nincs ellenemre, de én nem akarok gyereket. Tudom és vállalom, hogy a párom valószűleg előbb hal meg, mint én. De alapból ilyen apát választani a gyereknek... Nem tudom, hogy a bácsi akarja így lekötni a kislányt, vagy a kislány szeretne az apjának szülni, de ez önző dolog.

2022. aug. 30. 16:38
 20/33 anonim ***** válasza:
3%
Én személyesen ismerek egy ilyen párt, nagyjából ilyen korúak lehettek, amikor született a gyerekekük, majd pár évre rá még egy. Ma már a kisebb is túl van az érettségin, a férfi egész fiatalos, kapcsolatuk azóta is stabil, harmonikus, náluk ez jól jött ki, de lehet ők a kivételek.
2022. aug. 30. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!