Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok (belül), hogy vége? Mennyi idő volt, míg ténylegesen szakítani is tudtatok ezután?
Amikor rajottem arra hogy nem az a gond, hogy nem akar megváltozni, hanem az, hogy nem tud, nem képes akkor sem, ha belehalna is.
Személyiségszerkezetbe kövesedett jellemoroblémája van amit egy pszichologus sem tudna onnan kiverni.
Egyszoval menthetetlen.
Egyedul fog meghalni is.
Nekem hosszú folyamat volt (kétszer szakítottam). Először ki kellett szeretnem, mert szerelmesen túl ostoba és naiv voltam.
Érlelődött a gondolat, aztán mikor rászántam magam, végre felszabadultan éreztem magam.
Több hónap volt, de nem olyasmi miatt, mint megcsalás, hanem passzív-agresszív viszony, kihasználás, amire kellett idő rájönni.
Most a tavasszal hasított belém, hogy nincs közös utunk tovább. Eltávolodtunk egymástól, és tulajdonképpen nem illünk össze, nem vagyunk jó hatással egymásra. 6 év van mögöttünk. Számomra még nagyon ijesztő a gondolata annak, hogy minden közöst fel kell számolni, háziállatokon osztozni stb.
Szóval tudom már, hogy ennek nincs jövője, de még nem állok készen a továbblépésre. A következő tavaszt jelöltem ki magamnak határidőnek, hogy addig döntsek. Nagyon félek attól, hogy rosszul választok a menni és a maradni között, de belül már érzem hogy nem lesz ebből semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!