Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a rózsaszín köd?

Figyelt kérdés

Hamarosan 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Viszont már kb 3 hete olyan érzésem van hogy eltűnt a rózsaszín köd és unom az egészet. Nem izgat egyáltalán hogy mi van vele, nem is beszélek vele már sokat. Úgy érzem hogy eltűnt a rózsaszín köd, és ezáltal látom hogy nekem ez így nem jó. Olyan mintha meg lenne kötve a kezem. És a szakításon is gondolkoztam már.

Nem érzem hogy meghallnék érte annyira szeretem. Hidegen hagy. És úgy érzem hogy megbántam hogy kapcsolatba léptem. Mert most úgy érzem hogy egyáltalán nem akarok kapcsolatban lenni, és foglalkozni mással is.

Ő állítólag nagyon szerte.

Mit tegyek?

2022. aug. 28. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez ennyi volt.
2022. aug. 28. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak a rózsaszín köd minden kapcsolatban eltűnik egy bizonyos idő után, bárkivel is fogsz összeállni.
2022. aug. 28. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Ha 3 hónap után itt tartasz, akkor sosem szeretted, még vonzódás sincs köztetek, lehet sosem volt, csak akartál kapcsolatban lenni.

Meghalni érte sohasem kell, a szerelem hajnalán sem, ha hidegen hagy most, akkor szakítani kell.

Nagyon ajánlott elmélyedni a lelked bugyraiban, és tanulni az esetből!

2022. aug. 28. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Itt a vége, ez ennyi volt. Nyugi nekem is volt ilyen kapcsolatom, mikor ezt éreztem szakítottam is. Azóta már megtaláltam azt, akivel 3 hónap után összeköltöztünk. Azóta eltet több, mint 5 év, összeházasodtunk, született már egy kislányunk, aki másfél éves múlt és még mindig szeretem, ő a másik felem.
2022. aug. 28. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Általáá igen, ez szokott lenni, br itt elég hamar következett ez be.
2022. aug. 29. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Rózsaszín ködre nem lehet alapozni.

Az csak egy illúzió, ami szertefoszlik!

2022. aug. 31. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!