Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vetettem véget neki, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vetettem véget neki, akkor most miért jár mégis az eszemben?

Figyelt kérdés
5hónapja lett vége egy 1,5 éves kapcsolatomnak!Már nem szerettem szerelemmel,nem hiányzott,és semmilyen vágxat nem éreztem iránta!ez mostis igyvan,de eszemben van,napiszinten!Nem hiányzik,de mégis eszembenvan! Fura ez,mert szerintem neki rég nemvagyok eszében,de akkor ő nekem miért? köszi a válaszokat ! 22/F
2008. dec. 22. 02:38
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Ebben semmi rendellenes nincsen.

Nem tudhatod, lehet, hogy nála is eszébe jutsz néha, csak ezt nem köti az orrodra.

Szakítás után nem az történik, hogy egyszer csak elfelejtjük a másikat és mindennek vége. Kell ennek egy kis idő, hogy lecsillapodjanak az érzések, egy ilyen hosszú kapcsolatnál a gyász időszaka is hosszú.

2008. dec. 22. 02:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak azt tudnám mondani én is,mint az előttem válaszoló,hogy egy ilyen hosszú kapcsolatot nehéz elfelejteni!Nagyon sok mindent élhettetek meg együtt ennyi idő alatt,a boldog pillanatokat meg úgysem fogod elfelejteni!:) Ha most nincs senkid,akkor keress magadnak valakit,akire minden figyelmedet fordíthatod,így valószínű,hogy kevesebbet fogsz a múltra gondolni!Különben is a jelenre és/vagy a jövőre koncentrálj!:)
2008. dec. 22. 10:49
 3/3 A kérdező kommentje:

kösözönöm!

kellemes ünnepeket kivánok

2008. dec. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!