Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy nem edz a párom? 22/N
A párommal már 5.éve vagyunk együtt. Sohasem volt sportos testalkat, mivel nem edz, viszont nem is kövér, normál a teste. Azonban mégsem tetszik nekem, rájöttem, hogy jobban vonz a sportos testalkat (nem a kigyúrtakra kell gondolni)
.
Erre miért most jöttem rá? Arcra egyébként jóképű, csak a teste zavar, hogy lehetne sportosabb is.
Én is tornázok egyébként, nincs rajtam narancsbőr. Számomra fontos a mozgás és szeretek is.
Te ízlésed változott, ha nem lett volna vonzó nem lettél volna vele 5 évet. Ha ezalatt nem változott negatívan, akkor meg pláne nem jogos a kérésed.
De ha megtudod beszélni vele és ő tényleg belemegy, akkor jó.
Együtt is mehettek edzeni!
N 30
#30 az emberek nagy része egyáltalán nem edzett soha.
A lelógó bél meg igen is ronda…
értetted egyáltalán, amit írtam?
kár idekeverni blőd közhelyeket.
akinek fontos az edzés, megoldja munka mellett. ha te azért dolgozol, hogy ne halj éhen, és meghúzd magad egy félszobás albérletben, az más.
de itt most nem erről van szó.
Hat ha en edzek akkor is log a hasamon a bor. 3 gyerek utan kotenyhasam lett. Vagyonokba kerulne rendbetetetni.
Igy 40 evesen nem igazan zavar engem. A paromat sem. Pedig o nem a gyerekek apja. Ruhaba nem latszik csak anelkul
31: Nem akarok okoskodni a nyilvánvalóval, de edzeni nem csak ilyen körülményesen lehet. (oda menni, fizetni öltözködni, ott lenni, hazamenni)
Fekvőtámaszt, felülést, gugolást, kézenállást, és még 50 féle saját testünkkel végezhető gyakorlatot bármikor, szinte bárhol lehet csinálni. Fel ugrik az ember, és 2 perc alatt megcsinál 20-30 fekvőtámaszt, vagy gugolást, aztán fél óra műlva megint. Egésznapra ilyen kisebb adagokba elosztva még csak tűl nagy elszántság sem kell hozzá, de semminél sokkal több.
Például soha nem használok liftet, mert az a minimum hogy kihasználom a lépcsőzés lehetőségét ha valahová ugyis fel kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!