Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy nem edz a párom? 22/N
A párommal már 5.éve vagyunk együtt. Sohasem volt sportos testalkat, mivel nem edz, viszont nem is kövér, normál a teste. Azonban mégsem tetszik nekem, rájöttem, hogy jobban vonz a sportos testalkat (nem a kigyúrtakra kell gondolni)
.
Erre miért most jöttem rá? Arcra egyébként jóképű, csak a teste zavar, hogy lehetne sportosabb is.
Én is tornázok egyébként, nincs rajtam narancsbőr. Számomra fontos a mozgás és szeretek is.
*Olyannal én se jönnék össze, aki nekem nem vonzó külsőleg. (Ha menet közben megbetegszik, akkor az lehet kivétel, ha szeretem a lelkét, és betegség miatt felszedett plussz kilókat; nem hagynám el.) Meg amúgy írtam pl valahol szerintem , hogy van egy mérték, ami már pl nekem se jön be; de szóval tehát nálam szélesebb a spektrum.
Nekem pl úgy vagyok,hogy nem baj,ha nem fullos a másik;
Azt nem tudjuk; hogy a Kérdező vonzódik-e még ígyis a barátjához; vagy már csak az izmosabbakhoz.
Általános tapasztalat, hogy a korodbeli nők, mint te kérdező nem tudják, hogy mit akarnak az életben. Te még relatív fiatal voltál, amikor összejöttél vele, most is az vagy ne értsd félre, de ebben a korban az az 5 év nagyon is számít. 17 évesen, 22 évesen az ember totál másképp látja a világot. Nézz körül mit csinál egy átlag 17 éves! Lóg a suliból, piál, bulizik. 22 évesen már elkezd gondolkodni, de nem tudja mit akar még mindig, mert vagy tanul, vagy igen ki kell mondani ennyire éretlen.
Nekem az a meglátásom, hogy egy kapcsolatban minden számít, külső, belső, szex. Én azt gondolom, hogy a szex az olyan 60%ban meghatározó, a többi 20-20. Miért mondom ezt? Mert lehet jó a szex, meg f.sza a csávó, de ha úgy bánik veled, mint egy ronggyal előbb-utóbb itt kötsz ki más kérdéssel. Aztán lehet az is, hogy jól néz ki a csávó, és a belseje is jó, de éppen a szex rossz vele, beleunsz más partnert keresel, vagy más témában kérdezel itt. És jön a te eseted, hogy bajod van a sráccal, habár a szex nem derül ki mennyire jó, de ha jó, ha nem az a 20% ott van.
A véleményem pedig az, hogy gyerekként ezt a 20%ot nem láthattad, mert mint mondtam, akkor még 17 éves voltál és más volt az értékrended. Most meg 22 vagy. Sajnos igen ki kell mondani, hogy igen elcsesztetek 5 évet. És ebben sajnos a párod életkora is közrejátszik. 25 volt, amikor veled összejött. Bocsánat, hogy ezt mondom, de az sok. Ma már lehet nem, de akkor igen az volt.
Nekem itt az öcsém, nagy a korkülönbség köztünk, mert ő 17 éves, van egy 14 éves barátnője, és tudom jól, hogy nem fognak együtt maradni, mert 1000 kapcsolatból, ha 1 ilyen. Gyerek ő is és a barátnője is. Mondhatnám neki, hogy nincs értelme ezt csinálni, de pont így tanít az élet, hogy egyszer pofára esel, egyszer meg nem. Így lesz tapasztalatod. Ha meg elmondom neki a véleményem, azzal károsíthatom a jelenjét.
#25 a 30 meg a 40+ -os nők se tudják.
De ezzel nem mondok nagy dolgot.
Te 22 o 30. Most te fogod elhagyni ot, mert fiatalabb, sportosabb kell,
Teged meg 40-45 korul fognak eldobni mert az akkori pasidnak fog kelleni a fiatal husi.
Ilyen az elet.
#27 Igen, ez igaz.
Csak 40-45 körül a legtöbb férfi belet ereszt, lelógó hasat, a nők nem igen szeretik ezt a formát, kifogás meg mindig van miért nincs idő lefogyni stb.
Ismerek mentőst aki már 50-es faszi, a felesége szintén e korú, és együtt járnak edzeni a terembe, mind a ketten EÜ dolgozók.
Erről ennyit, valakinek számít a forma, hogy középkorúan is emberi alakja legyen, más meg keresi a kifogásokat, hogy miért nincs ideje.
aki nem edz rendszeresen évtizedek óta, az 40+ évesen nem a lógó belétől lesz visszataszító, hanem a formátlan, semmilyen testalkatától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!