Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos szótlanság elkerülése, de hogy?
Figyelt kérdés
Van egy lány, megismertem, de mivel én külföldön voltamk, így csak MSN-en beszélgettünk, kb. 1 hónapot. Most jövök haza, és végre talizunk. Annyi mindent kibeszéltünk már, tényleg szinte mindent, rengeteget, órákig beszélgettünk (vagyis írtunk), hogy ha találkozunk miről beszéljünk még?? Nehéz dolog, de Hogy kerüljem el a kínos szótlanságot?2008. dec. 22. 01:08
1/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Ilyesmitől azok szoktak félni, akiknek még nem volt párkapcsolata.
Egy normális kapcsolatban nincs olyan, hogy szótlanság. Ha rá vagyok hangolódva a másikra, akkor sosincs gond a beszélgetéssel.
2/7 anonim válasza:
ez jönni fog magától majd hidd el, ha tényleg ilyen jókat beszéltek, személyesen is menni fog
3/7 A kérdező kommentje:
22éves. De még mit lehet beszélni, ok elmesélem a mai napom. Azon kívül?
2008. dec. 22. 01:17
4/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Még mindig nem érted a lényeget. Jönni fog magától, nem kell ezen agyalj.
Ha agyalsz, akkor jönnek majd a kínos csöndek.
5/7 anonim válasza:
ne azon agyalj,hogy te nem tudsz mit mondani.Mondasz valamiket,a lány is mond erre te érdeklődni fogsz,utánna kérdezel.a Lány végigmeséli,te mégint rákérdezel.utánna ő rá ...szóval érted :) nem lesz vége
6/7 anonim válasza:
neeee, ne meséld el az aznapot XD, nyugotan találkozzatok, gondolj bele hogy nem csak te fogod kezdeményezni a témát, egy kapcsolatban ketten vagytok, az a lényege hogy nem csak te vagy egyedül :), az egyik volt barátnőm mellet én örültem volna ha lesz egy kis szótlanság XD egy lány melett nem lesz szótlanság nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!