Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell elérhetetlennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elérhetetlennek tűnni ahhoz/megsértődni, hogy a barátom érdeklődési fennmaradjon irántam?

Figyelt kérdés

Exemmel is ugyanez volt, jelenlegivel is ez.

Ha lelkesen meséltem neki a napomról, akkor nem is figyeltek arra, ami velem történt, amit meséltem. Tegnap is megbántott a barátom, mert miután 1 órán keresztül telefonban hallgattam, hogy milyen ovlt a munkája (teljesen más területen dolgozik, amihez én nem értek, de végig figyeltem és ha valami nem volt világos, belekérdeztem), utána én is elkezdtem a napomról beszélni, de kb 3 perc után hallottam, hogy a barátom teljesen máshol jár, és mikor visszakérdeztem, hogy tudja-e miről beszéltem, csak hebegett-habogott.. tényleg 3 perc után. Úgyhogy megsértődtem és mondtam, hogy mindegy, késő van, megyek aludni. Nyilván akkor kapálózott, hogy de, de figyel, ne tegyem le stb...

Meg vele sokszir éreztem, hogy figyelmetlen, elfelejti, amit mondok stb, viszont néha szándékosan kipróbálom, hogy leszrom őt, direkt nem keresem, lemondom az esti telefonálásokat, olyankor kb full rám van tapadva és minden lépésem iránt érdeklődik... de ha elérhető vagyok, akkkor pedig nem érdeklem. Exemmel is ugyanez volt, jelenlegivel is.

Nem tudom, hogy rosszul választok-e pasit, vagy ez teljesen normális-e (végülis pszichológiailag érthető valahol), vagy velem van-e a gond... de úgy érzem, nem vagyok fontos a másiknak emiatt. :( És tényleg nem órák óta meséltem, 3 perce tartott csak a mondókám.. Szomorú vagyok.

24-25 évesek vagyunk, nem élünk még együtt, másfél éves kapcsolat

2022. aug. 26. 10:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Én a 3. mondatodnál elvesztettem a fonalat, pedig nő vagyok. Tényleg olyan a fogalmazásmódod.
2022. aug. 26. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem csak unalmas eloadasok miatt van igy.

Nagyon sok pasi csak akkor kapna a nő utan ha azt erzi nincs meg a nő. Ha a nő keznel van, az már ugy nem jo.

Ez amugy marketingben is van. Ha vmi nem kell az ugyfelnek, vond meg tole a lehetoseget hogy megkaphatja, azonnal kapni fog utana.(ezert vannak olyanok ia hogy mar csak 5 nap a kiarusitas vagy akcio stb)

2022. aug. 26. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:
*is
2022. aug. 26. 10:44
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

10#

Igen a harmadik perc után elveszti a fonalat. Ha nekem nem hiszed el, a youtubon vannak fent szakemberek, akik elmondják hogyan gondolkodik egy férfi. Érdemes meghallgatnod.

2022. aug. 26. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
11%
8. Túlreagálod. Tovább vitted a kérdező aggályait és egy (szerintem hibás) következtetést vontál le. Mindig elfelejtjük, hogy emberek vagyunk, a figyelem és az érdeklődés nem konstans. Lehetünk fáradtak, kevésbé fogékonyak vagy egyszerűen csak egy pillanatnyi gondolat miatt figyelmetlenek. Ebből nem kell ilyen naaaagy világmegváltó dolgokat levonni, hogy "akkor nem is szeret" meg hasonlók. A kommunikáció egy elég érzékeny dolog, dolgozni kell rajta folyamatosan ahhoz, hogy egy kapcsolat egészséges maradjon.
2022. aug. 26. 10:45
 16/20 A kérdező kommentje:

#11 akkor velem (is) lehet gond.. nem tudom, ezen miként lehetne változtatni.

#14, küldesz linket? köszi!

2022. aug. 26. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:
14. Ez engem is érdekelne, férfiként. XD
2022. aug. 26. 10:51
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Én nőként írok. Imádom, szeretem a páromat és nagyon érdekel mi van vele, de sokszor veszem észre magamon - akaratlanul is -, hogy csak hümmögök és elkalandozok amikor a munkájáról beszél. Próbálok koncentrálni, de igazán nem mindig érdekel amit mond, amikor nagyon belemegy a részletekbe. Szerintem ő is így van vele fordítva egyébként.

Ez semmilyen gondot nem okoz a kapcsolatunkban, mert egyébként rengeteg minőségi időt eltöltünk, és szuper párbeszédeket folytatunk, társaik. Emiatt gondolom (aztán lehet, hogy tévedek), hogy a kérdezőnél sem csak ennyi a probléma, hanem az alap figyelem hiánya, amikor nem érzi magát szeretve. Ezért """kell""" a játszma.

Ha jól gondolom: volt velem is ilyen, korábban. Amikor kedves voltam, önmagam adtam, akkor a bántást kaptam, ha játszottam a hideg jégkirálynőt, az elérhetetlent, akkor meg a szeretetet és törődést. Nem tudom, mi ennek a pszichológiája, de nem volt jó a kapcsolat. Nekem nem kierőszakolt, fondormánnyal megszerzett érzések kellenek, hanem természetesek, amiket én kapok, és nem a szerep, amit megjátszok.

2022. aug. 26. 10:52
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

10-esnek "1 órán keresztül telefonban hallgattam, hogy milyen ovlt a munkája"

Tehát nem 3 perc után, hanem 60+3 perc után. Lehet, hogy akkor ő akart mesélni, és a saját témája jobban érdekelte, és már fáradt is volt.

2022. aug. 26. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:

18-assal értek egyet. Ha meg kell játszanod magad, akkor egyszerűen nem vagytok kompatibilisek.

Az elején perszehogy minden újdonság, az ember ezerrel alkalmazkodik, annyira meg akarja kapni a másikat - vagyis azt, akit beleképzelt. Aztán amikor megismered jönnek elő ezek, hogy már nem megy magától, már melós lesz és leereszt a rózsaszín köd, nincs több robotpilóta üzemmód, tudatosnak kellene lenni. Ezt a legtöbb kapcsolat nem éli túl csak azok, ahol eleve mindkét fél önmagát tudta adni. Mert hát kettőn múlik. Ha csak a munkádra nem figyel, mert olyan mélységbe már nem tud követni vagy hát igazából nem érdekli annyira (hiszen attól, hogy téged szeret, nem kell szeretnie a hivatásod, nem ő ment mondjuk könyvelőnek), azt még nem fújnám fel. Ha viszont ez gyakran megesik, főleg amikor az érzéseidről beszélsz, akkor nagyon nem jó jel. Sok férfiben újra felébreszti a vadászösztönt a jégkirálynő üzemmód (ezt még tanítják is, mint írta már valaki, hogy hogy valaminek az elveszítése ellen többet teszünk, mint hogy megkapjuk), de ha te nem vagy az, tényleg fárasztó lesz játszmázni.

2022. aug. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!