Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hűségtesztre valaki vállalkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűségtesztre valaki vállalkozna Kecskemét környékén?

Figyelt kérdés

Nagyon rég együtt élünk párommal és félek attól, hogy mi lenne, ha valaki bepróbálkozna nála.

Tudom hogy nem oké, de próbára akarom tenni a hűségét, csak egy sima beszélgetés kellene vele a csajnak.

Ha valaki vállalkozna rá, írjon priviben pls, nem ingyen persze

27L

2022. aug. 25. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem bízol a párodban, ingyen otthagyhatod.
2022. aug. 25. 17:05
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Kár ezt a kapcsolatot így folytatnod.
2022. aug. 25. 17:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kérni véleményeket, nyilván igazatok van, de én most nem ezért vagyok itt. Amit kiírtam arra szeretnék valakit találni és kész pont ennyi
2022. aug. 25. 17:15
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Szívből drukkolok, hogy lebukj az undorító játszmáiddal, úgy ki leszel dobva mint az a bizonyos macska :)
2022. aug. 25. 17:15
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

Biztos, hogy tudni akarod?

Lehet, hogy x évig a kutya se néz a pasidra, és éltek hűségben, boldogan. Tudom, hogy az nem igazi hűség, hogy nincs lehetősége! De megcsalásnak egyáltalán nem nevezheted.

Viszont: a legtöbb pasi simán félrekúr, ha van lehetősége, és azt hiszi, hogy nem bukik le. 90%, hogy elbukik a teszten, aztán szakítás lesz.

2022. aug. 25. 17:23
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Szivesen segitek. 64F
2022. aug. 25. 17:25
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Mekkora féreg vagy! Gratulálok ez már színvonal 😂
2022. aug. 25. 17:30
 8/15 anonim ***** válasza:
21%

Biztos ami biztos alapon vizsgáld meg azt is, a férfiak nem érdeklik-e, nem lépne-e félre férfival, sosem tudni.

Ha érdekel a dolog, írj privátban, biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni.

29F

2022. aug. 25. 17:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A hűtkenség az nem egy beszelgetestol alakul ki.

Spomtan veletlen talalkozasok azok sűrűsödnek aztán tudatos de -semmitnemakaroktőledcsak beszelgetni- tipusu randik, aztán -vágyakozomráddenemlenneszabad- tipusu randik, aztán helyzetek alkalmak ahhoz hogy izzik a levegő, és konkret alkalom félrelépni.

2022. aug. 25. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem bízol benne akkor felesleges játszma, elöttem leírták.

Amúgy is ennek mi értelme? Oké, tegyük fel (nem, nem tennék ilyet! ) elvállalom, kikezdek vele és elhajt a búsba. Levonod a "tanulságot", hogy hűséges. De lehet a szomszéd Zsuzsikának meg elég kettőt pislogni és megy vele, mert régóta epekedik utána 🤷🏼‍♀️. A megcsalás sem úgy működik általában, hogy bárkivel elmenne.

2022. aug. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!