Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény, szerintetek? Történt már ilyen valakivel?
Egy társkereső oldalon fedeztük föl egymást én vidéki, ő fővárosunk egyik lakója. Mivel nem ismertük egyáltalán egymást én alkalmazni szoktam "adj hatalmat a kezébe s megtudod milyen a jelleme" mondást, megtettem. Nem ismertettem meg magam, nem adtam elő magam, úgy voltam vele, majd a szitukból meglátja.
Már az elején éreztem h hazudozik, ezért tettem így.
Nagyon törekvő, kedves és férfias volt eleinte.
Hallgattam h ő mindenben okos, jó, egyből hagyjam ott a munkahelyem, költözzek hozzá, szüljek gyereket, ő akar eltartani stb... Ez nekem elképesztő, minden ismeretlenség után...
Majd jöttek a szituk...
Én egy gyárban vagyok alkalmazott úgy h nemtudta h azon belül mivel foglalkozom, hallgattam h gyár nem jó munkahely, keveset fizet stb...
Egyszer tök gúnyosan megkérdezte h ismerem-e az excel táblázatot (ezen is dolgozom egyébként, de elég rosszul esett a kérdés).
Aztán jött az h a fizu papírom elemeztük, erre meglepődött h az utalás 10 ezer Ft-al volt kevesebb mint az ő fizuja.
Elém tett egy nagy összeget h segítsek neki számolni, nagyon figyelt közben. Majd kiakadt s szóvátette h én tuti nem először számolok ennyi pénzt.
Majd elkezdtem én a saját kocsimmal följárni. Le volt döbbenve h milyen jó állapotú.
Ezután az én kocsimmal mentünk úgy h én vezettem, teljesen ledöbbent h milyen magabiztosan vezettem.
Aztán az ő autójával kimentünk rajoskodni, úgy h ő vezetett. Ki volt akadva h nem féltem(nemtudta de mi driftezni jártunk).
Én nemtzdom mit gondolt rólam, de nem tetszett h ismeretlenül más képet alkotott rólam mint amilyen vagyok. Az sem tetszett h ezekkel jött, taszító. Én csak egy kapcsit akartam ahol szeretni és szeretve van az ember, s ez a fontos, nem az ilyen gyerekes dolgok. Ezzel kapcsolatban nem igazán tudott semmit felmutatni. Ő elve h egy nő által tudjon fejlődni, segítsen neki mindenben, meg az a dolga h mosson, főzzön,
takarítson. Na hát ez számomra azt jelenti h a nő veszítse el a személyiségét s csak őt szolgálja.... Egy 38 F-ről van szó....
Mi lehetett ez? A fővárosban ez a divat?Vagy ennyire azt hiszik h a vidékiek tök hülyék?
38N
Igen jártam már Budán is Pesten is, vannak ismerőseim. Persze ők ismik, egész más.
S igen én is arra gondoltam, h ez a személy nem tiszteli és alul becsüli a nőket, mert ettől érzi férfinak magát, s nyílván az a nő aki nem ettől nézi férfinak a férfit, azt le-egoistázzák. Eszükbe sem jut, h van akinek a szemébe, nem a "vagánykodás" teszi őket férfivé, a nőket pedig nővé.Hanem az őszinte, önálló tudatosság és gerinc-ség. Ez nem egoizmus, csak van akit nem lehet "kábítani".
Kicsit csavarva tettem föl a kérdést, mert felmértem a válaszokat.
Azért köszönöm 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!