Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy ti azt hittétek hogy kapcsolatban vagytok, de a másik fél részéről meg nem?
Soha nem beszéltem meg konkrétan, hogy most kapcsolatban vagyunk. Viszont mégsem jártam így, mint a kérdező. Azért azt azért tudod, hogy mi a helyzet.
Ismered a barátait? Családját? Bemutatott? Meg vagy hívva családi eseményekre?
Megesik igen hogy olyan idegenérzésem van a masim felé.
Meg átsuhannak bennem hogy de kár hogy nem az enyém"
Es folyamat abban az érzésben vagyok hogy megtisztel hogy MOST velem van mert bármikor lelép ugy néz ki.
Sokszor megesik velem hogy röbb éves kaocsolatban SEM érzem magam biztonságban
Ilyenkor néha gudatosan magamra eroltetem, azaz olyan érzéssel főzök mintha 20 éve egyutt lennénk es ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, es olyan fura az hogy amikor tudatosan magamra erőltetem a biztonságérzést hogy megélhessem legalabb egy pillanatra is, hogy stabil kapcsolatban vagyok, akkor a másik valahogy légből elkezd velem kötözködni.
Valahogy egyik kaocsolatombol sem eddig holtomiglan..
*egyik kapcsolatombol sem lett eddig holtomiglan
De egyik kapcsolatban sem volt meg soha a biztonságérzetem.
Folyamatos volt az az érzésem, hogy "rezeg a léc" több éves kapcsolatokban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!