Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hétfőn időt kért hogy átgondolja az érzelmeit, a helyzetünket mert bizonytalan. Azóta nem keres, de tudom hogy nem lép le csak úgy. Mit kell ezen ennyit gondolkodni, hogy akar-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 10:35
41/59 anonim válasza:
Meg kéne tanulnod egy férfi fejével gondolkodni! Mégis milyen magyarázatot várnál? Azt, hogy nyuszi bocs, de nem vagy elég jó? Mégis mit vársz?! Azt, hogy sárba tiporjon? Az összes méltóságodat most veszited el! Érts már a szóból!
42/59 anonim válasza:
40: Á, hülyeség. Amikor megbeszéltétek, hogy ő jelentkezik. De az is hülyeség volt, hogy nem beszéltétek meg, hogy MIKOR jelentkezik.
Én fixre megbeszéltem volna, hogy 3 nap vagy 3 hét, vagy valami.
43/59 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen kihúztam belőle. Természetesen szakított velem, és az ő hibája. Gondolom a haverjai befolyásolták, de nem is baj, ezeket a szeszkazánokat nem bírtam volna hosszú távon.
2022. aug. 25. 07:17
44/59 A kérdező kommentje:
Azért odaszúrtam neki, hogy gondolom a szeszkazán haverjai miatt :) Nem bírtam volna elviselni hosszabb távon. Csak hogy érezze a törődést :)
2022. aug. 25. 07:31
45/59 anonim válasza:
Kérdező, kár beléd a válasz komolyan …:( a következő kaland is hasonló forgatókönyv lesz.
46/59 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod. Nekem ez megkönnyebbülés, nem kell elviselnem hosszabb távon a szeszkazán haverjait.
2022. aug. 25. 10:50
48/59 anonim válasza:
Huh de jó, örülök neked Kérdező! Megszabadultál ettől az idiótától. Előtted az ősz! 🍻
49/59 A kérdező kommentje:
Azért nehéz... de átgondoltam mindent. Nem lettek volna barátaim, új egyetemre kellett volna járnom, itt hagyni a barátaimat. Fájt az is hogy ott voltam neki ha kellett neki lelki támasz, ő kidobott amikor szükségem lett volna rá.
2022. aug. 26. 09:43
50/59 anonim válasza:
Miért kellett volna új egyetemre járnod? Most mi van az egyetemeddel? El akartál költözni miatta egy másik városba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!