Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha?

Figyelt kérdés

Tegnap este elköszöntünk, úgy volt hogy írjam meg hogy hazaértem e.. közben nem írtam, azóta meg nem is keresett… egy éve vagyunk együtt… mondjuk ilyen sose volt, mindig elkísért… hazáig, csak most sietett. Én mondtam hogy menjen. Meg a szüleink beszéltek egymással ma. De ha elütött volna egy autó…

Nektek nem az lenne az első hogy felhívjátok a párotok hogy minden rendben van e?

Miért viselkedhet így?

Azt tudni kell, tegnap azért találkoztunk hogy szeretnénk e még egy pár lenni vagy sem. Azt mondta még szeret… elvileg örült, velem akar lenni… akkor ez az egész mi volt?

2022. aug. 23. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem csak írjál neki, hogy jól vagy, csak elfelejtettél írni, vagy ami az indok volt.

Szerintem te is furcsa lehetsz neki.

2022. aug. 24. 01:17
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem kérdező írtó gáz vagy. Külön voltatok egy hetet még is mit vártál hogy majd rohan eléd mint ha mi sem történt volna? Itt kb senki nem fogja a pártod vagy is el kellene gondolkoznod ezen az egészen. Nem írtál neki mert makacs vagy kb ennyiről szól és most azt várod hogy szaladjon utánad mint egy kutya. Akkor szerezz be inkább egy kutyát.
2022. aug. 24. 02:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktatok ejjel beszelni?

Ha ez eddig is ilyen volt hogy csak neha neha telefon akkor nem valtozott semmi attol hogy epp nem hivott fel, v nem írt, ha amugysem szokott.

Lehet amugy nem folytatna, de a pasik soha nem mondanak nemeket valahogy

2022. aug. 24. 06:22
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Ha a szuleitek ismerik egymást és beszélnek akkor ez azért nem úgy működik hogy jaj Mari lányomat elütötte tegnap az autó, de nem szólok Juliskanak mert még elmondja Bélanak az meg nem jó mert Béla meg Mari szakítottak.

Te mekkora gyökér vagy. Mondom ezt nőként. Jól jár a srác ha megszabadul egy ilyen aljas, hisztis jatszmázós tinitől.

2022. aug. 24. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Hogy nem ütött-e el egy autó? Mert? 5 éves vagy?
2022. aug. 24. 08:46
 16/20 A kérdező kommentje:

11# ez nem jutott eszembe…

12# örülnie kellene hogy egyáltalán hívtam..

13# miért nem mondana nemet?

14#

Nálad lehet hogy nem úgy működne :D én viszont ismerem őket, tudom hogy nem szóltak volna.

Szerintem nem egy halálos bűnt követtem el te világ esze… 🤣

15# nem csak gyerekeket ütnek el..

és felénk sajnos már elég sok ember elcsaptak, babakocsis nőket is.. pedig legalább annak láthatónak kellene hogy legyen..

2022. aug. 24. 20:15
 17/20 A kérdező kommentje:

10# az volt a furcsa amit leírtam amikor találkoztunk hogy ilyen volt.

Hogy miért voltunk külön… nem szeretném leírni :// mindenkitől csak azt kapnám hogy hagyjam..

2022. aug. 24. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem akar veled már semmit csak hazudgál
2022. aug. 24. 20:30
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkor elég debil család vagytok ha egy szakítás fontosabb mint egy autobaleset ti világ esze.
2022. aug. 25. 08:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Neked nagyon nem megy a szövegértelmezés, nem kell erőltetni :)

Hol írtam hogy fontosabb?

Nem fogom egy hülyének részletezni hogy miért, az értelmesebbje tudja.

2022. aug. 25. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!