Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megkéred a párod,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkéred a párod,hogy maszírozzon meg,mit kér érte cserébe?

Figyelt kérdés

Paromtol 1 honapba 1x kerem hogy maszirozza mar meg a hatam jo erosen, 4-5perces maszirozasrol van szo

Es tenylen olyan jol megtudja nyomkodni a hatam hogy utana van hogy 2 hetre is megszunik a hatfajasom

Viszont amikor kerdezem mindig az a valasz hogy csak akkor masziroz meg ha le fekszem vele vagy mashogy elegitem ki

Sokszor ehhez kedvem sincs,igy a kenyszer visz ra mert borzalmas fajdalmaim vannak

Gondolhatjatok mennyi kedvem van ilyenkor

Es ha nincs kielegitve akarhogy kerem nem masziroz meg

2022. aug. 22. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Semmit sem kér érte, viszont úgyis szex lesz a vége, mert ő kívánós férfi, én meg ott fekszem alatta félmeztelenül :D

Persze nem erőszakoskodik, de a csókjai és a "véletlen" érintései pl alám elég gyorsan meghozzák az én vágyamat is.

2022. aug. 22. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk masziért maszi szokott lenni, nem öt perc. Mindenki mondja hova kéri, aztán oda kapja.

Ha a hátad lumbágótól fáj, akkor irass magadnak mydetont(izomlazító) meg aflamint(fájdalomcsillapító). Vegyed be, aztán aludj rá egyet, általában másnapra rendezi annyira a hátad, hogy elkússzál egy gyógymasszőrhöz. 🙂

2022. aug. 22. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs ilyen, semmit nem kér érte, ráadásul van hogy 1 órán át is csinálja.
2022. aug. 22. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk én szoktam felajánlani neki magamtól, hogy cserébe szájjal csinálom neki. Önzőnek érezném magam, ha csak ő masszírozna meg engem, én meg nem adnék neki cserébe semmit.
2022. aug. 23. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Szóval te lesz*pod csak azért, mert feláldozta magát és masszírozott 10 percig? 😀😀 Jézusom... Nálatok nem létezik az a szó, hogy önzetlenség? Nem lennék egy olyan kapcsolatban, ahol patika mérlegen kell a szívességeket méregetni
2022. aug. 23. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hozzám (14-es vagyok) vagy a kérdezőhöz szólt-e az utolsó komment. Ha hozzám, akkor válaszolok. Dehogynem létezik, az esetek 90%-ában mindig önzetlenül csinálok neki valamit (ebbe a szex nem tartozik bele, az kölcsönös), amit egyébként én is szeretek, szóval ha már mérleg, az az egyik irányba nagyon billeg... Nem ő várja el, hanem én ajánlom fel magamtól, mert ÉN önzőnek tartanám MAGAMAT. Ő nem hiszem, hogy annak tartana. Nem a kapcsolatunkkal van baj, hanem az önbizalmammal, de ahhoz meg neki semmi köze.
2022. aug. 23. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!