Hogyan érjem el hogy egy cica dagasszon? (Maszirozzon, nyomogassa a mancsait stb)
Volt egy gyönyörű cicàm aki már nem élt
Ő mindig maszirozott olyan cuki volt ahogyan dagasztott :D . Olvastam egyes helyenek hogy szépen kell nevelni és bent tartani mindig emberek közt legyen csak. Ez valóban így menne ?
Ez nem ösztönösen jön nekik, ha jól érzik magukat/akarnak valamit? 🤔
Van olyan macska, aki túl korán el lett szakítva az anyjától, nem lett megnevelve, vagy csak simán természeténél fogva iszonyú mogorva. Akkor az is csoda, ha megtűri, hogy simized.
El kell érni,hogy nagyon-nagyon boldog legyen. Sokat simizd,keresd meg neki azokat a pontokat,amiket a legjobban imád (pl nyaka,háta,füle töve) és ha azokat simogatod/vakargatod,csinálni fogja.
Csak ugye macskánként eltér mik is ezek a pontok.
Van barátnőm és O szokott engem maszirozni a cica dagasztàs vagy maszirozàs az teljesen más az nagyon cuki és hiányzik
És a cica nem csak rajtam csinálta sőt ritkàn csinálta rajtam inkább pàrnàn vagy valami màson
Egyszerűen csak hiányzik a cukisàg
nekünk mind a kettő cica dagaszt és jön simogatásért egy lány és egy fiú 13 hetesek és kb 5 hetesen kerültek ide.
viszont a barátnőm cicája nem ilyen, ő is fitalon került oda, mentett cica,és ugyanannyi simit kapott mint a milyeink, de ő nem szereti az embereket annyira, inkább elbújik. ezzel azt akarom hogy minden cica más, az egyik dagaszt a másik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!