Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban okozhat végzetes problémát az ha a hölgy jóval magasabb iskolázottságú , mint a férfi , akivel együtt él ?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 20:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Oké, mehetsz aludni...
2022. aug. 18. 21:31
 12/27 A kérdező kommentje:

9/ - Igen , van igazság abban , amit írtál .

Sajnos sok ilyen embert ismerek és ilyen emberek között is dolgozok napi szinten , azt mondhatom .

Nehéz is volt beilleszkednem közéjük , s talán a mai napig sem sikerült 100% ban , többen meg jegyezték már nekem , hogy nem tudják pontosan miért , de valahogy én nem vagyok olyan , mint a többiek , én olyan ( fura ) vagyok a kollégáim számára .

Én magam is megrekedtem egy számomra nem elfogadott szinten !

Bár több alakommal is megpróbáltam ebből a megrekedt szintből , ki törni !

De talán azoknak az embereknek van szerencséjük , akik a ( mának ) élnek és nincsenek igazán céljaik , csak elvannak , csinálják amit mondanak nekik és nem foglalkoznak a miértekkel , mert így ők nyugodt életet élnek .

Én meg idegeskedek , mert tudom s érzem , hogy én nem így akarom leélni az életemet , mert én érzem azt , hogy én ennél többre vagyok képes és keresem a kiutat .

2022. aug. 18. 21:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Okozhat. Nálunk nem okozott. Mellette lettem az, aki, szép lassan a fejére nőttem. :)
2022. aug. 18. 22:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ne gondolja azt senki, hogy a párom megrekedt. Neki is van diplomája, csak neki nem volt szükséges, sem életcél, hogy doktorit szerezzen. Az én szakmámban meg ezerrel tolnak ebbe az irányba.

Így lettem magasabban iskolázott igazából. De nem lennék vele, ha nem lenne intelligens, gondolkodó ember.

2022. aug. 18. 22:20
 15/27 A kérdező kommentje:

Nagyon jó olvasni olyant , hogy jól kijönnek egymással a párok , ennek így kellene lennie a nagy többségben , de jó is lenne .

14/ - gratulálok nektek és kívánom , hogy még hosszú éveken át élvezzétek egymás boldogságát .

2022. aug. 18. 22:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A férfitől is függ. Ha nincs kisebbségi komplexusa emiatt és bátorítja a párját, hogy képezze magát, akkor ott nincs probléma. Ha viszont le akarja húzni a párját, kontrollálni akarja, akkor viszont sérülhet a nő.
2022. aug. 18. 22:43
 17/27 anonim ***** válasza:

15

Köszönjük! :)

2022. aug. 18. 22:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Nos én mindig egyenrangú fél ként tekintem páromat , nincsen bennem olyan gondolat sem , hogy mert ő nő , akkor én vagyok a felsőbb rangú fél .
2022. aug. 18. 22:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Van akiknél igen és van akiknél nem. Ez ilyen egyszerű.

Igaz érettségim van csak, de szeretem a munkám és jó nekem így, ahogy vagyok. Van aki nagyobb karriert akar, avval sincs gond.

Igazából sztm nem a végzettségen mullik a legtöbb esetben.

N 30

2022. aug. 18. 22:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerencsére, kérdező. Egyébként ne sajnáld azt a sznob jogász phinát, nem vesztettél semmit... Egyszer szeretnék diplomázni, de nem hiszem, hogy azt Magyarországon fogom már, mert se orvosi, se műszaki szak nincs kilátásban, amiben olyan szintű a hiány, hogy kb. leszarják nyugaton, hogy honnan van a végzettségem.
2022. aug. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!