Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban okozhat végzetes problémát az ha a hölgy jóval magasabb iskolázottságú , mint a férfi , akivel együtt él ?
9/ - Igen , van igazság abban , amit írtál .
Sajnos sok ilyen embert ismerek és ilyen emberek között is dolgozok napi szinten , azt mondhatom .
Nehéz is volt beilleszkednem közéjük , s talán a mai napig sem sikerült 100% ban , többen meg jegyezték már nekem , hogy nem tudják pontosan miért , de valahogy én nem vagyok olyan , mint a többiek , én olyan ( fura ) vagyok a kollégáim számára .
Én magam is megrekedtem egy számomra nem elfogadott szinten !
Bár több alakommal is megpróbáltam ebből a megrekedt szintből , ki törni !
De talán azoknak az embereknek van szerencséjük , akik a ( mának ) élnek és nincsenek igazán céljaik , csak elvannak , csinálják amit mondanak nekik és nem foglalkoznak a miértekkel , mert így ők nyugodt életet élnek .
Én meg idegeskedek , mert tudom s érzem , hogy én nem így akarom leélni az életemet , mert én érzem azt , hogy én ennél többre vagyok képes és keresem a kiutat .
Viszont ne gondolja azt senki, hogy a párom megrekedt. Neki is van diplomája, csak neki nem volt szükséges, sem életcél, hogy doktorit szerezzen. Az én szakmámban meg ezerrel tolnak ebbe az irányba.
Így lettem magasabban iskolázott igazából. De nem lennék vele, ha nem lenne intelligens, gondolkodó ember.
Nagyon jó olvasni olyant , hogy jól kijönnek egymással a párok , ennek így kellene lennie a nagy többségben , de jó is lenne .
14/ - gratulálok nektek és kívánom , hogy még hosszú éveken át élvezzétek egymás boldogságát .
Van akiknél igen és van akiknél nem. Ez ilyen egyszerű.
Igaz érettségim van csak, de szeretem a munkám és jó nekem így, ahogy vagyok. Van aki nagyobb karriert akar, avval sincs gond.
Igazából sztm nem a végzettségen mullik a legtöbb esetben.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!