Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 25 párom 27 éves. 1 éve vagyunk együtt de el akar hagyni mert csak a feszkó van köztem meg a családja között. Hagyjam had menyen? Had legyen a családjával ha őket választja nem engem?
Írj a problémáról, mert nem mindegy.
Van olyan, ami elnézhető, meg van olyan is, ami miatt egy életre jogos elkerülni egy családot.
Írhatnál valami konkrét példát is.
Egyébként meg, muszáj mindenképp járni hozzájuk?
Mi ugyan együtt élünk, de de mikor megy látogatni a családját, ezt egyedül teszi.
Persze érthető, hogy szeretné a békességet. De nem feltétlenül kell ezt mindenáron.
Az a baj, hogy a párod még nem felnőtt. Nem tud a saját életéről dönteni és megengedi, hogy mások beleszóljanak, nem tudja kezelni a családját.
Nálam ilyen elő nem fordulhatna, hogy a szüleim beleszólnak. És nem azért, mert nem tennék, hanem mert nem engedem meg.
Az álmoskönyv szerint ez kiengyensúlyozott kapcsolatot nem szokott ígérni a jövőre vonatkozóan.
"és hagyja." Van még kérdés?
Ezt az idealizált világképet el kéne engedni, hogy mindenki jót akar a másiknak. Jó lenne, de nem így van. Innentől kezdve az van, hogy veled azt csinálnak meg amit hagysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!