Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam be a barátnőmnek, hogy tényleg szeretem? Hazudtam, kiderült, és most nem beszél velem! Kérlek adjatok pár ötletet!

Figyelt kérdés
Több mint fél évig hazudtam a barátnőmnek, és most kiderült. Igazából csak azért nem mondtam el mert féltem, hogy elveszítem, írtam és mondtam róla tényleg undorító dolgokat, olvasta és most nem akar hallani rólam! Tényleg szeretem!
2010. szept. 23. 18:18
1 2
 11/12 nagyviri ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd a barátnődet, akkor eszedbe sem jutott volna ekkora hülyeség. Még "nagyfiús hülyeségből" sem. Ne csodálkozz, hogy lepattintott, és azon se, ha soha többet nem áll veled szóba. Megpróbálhatsz tőle bocsánatot kérni, de sok jóra ne számíts. Ideje lenne felnőni, remélem jó kis tanulópénz volt, és legközelebb eszedbe sem jut ilyen állatság.
2010. szept. 23. 23:50
 12/12 anonim válasza:

Figyelj itt azért az a kéréds is felmerül hogy szereted-e még ha igen akkor tegyél meg mindent ha mázlid van akkor megbocsát ha meg nem akkor tanulsz belőle és többször nem követed el ezt a hibát!!!

De én a helyedben megtennék mindent hog vissza szerezzem a szívét!!!

2012. okt. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!