Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészséges az a párkapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges az a párkapcsolat, amit ennyire titkolnak?

Figyelt kérdés

adott egy pár, majdnem 25 év korkülönbséggel, a férfi javára, tehát ő az idősebb.

60-hoz közelít, a nője a 30-as évei első felében jár.

de baromira titkolják az egészet, pedig már több mint 10 éve együtt vannak.

fb-n nem látsz róluk közös fotót, se semmit, ami arra utal, h. ők egy pár.

egyikőjük nemrég tudományos fokozatot szerzett, és a disszertációjában a köszönetnyilvánítás résznél sehol nem említi a párját, csak a szüleit, barátait.

ez csak nekem tűnik furcsának?

úgy értem, ha már régebb óta együtt élnek, miért tagadják le mégis vhol egymást, miért nem vállalják ezt fel?

2022. aug. 13. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Esküszöm ez betegség a Magyarok körében, hogy mások magánéletével foglalkoznak egyfolytában!
2022. aug. 13. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, te direkt megkerested, hogy a disszertációjában köszönetet mondott e a párjának? 😆 Én is a párom 6 éve élünk együtt, mégsincs rólunk semmilyen közös kép sehol. Egyszerű az oka, nem használjuk ilyenekre a facebookot, instát. Számunkra nem fontos ezt ország-világ előtt közölni.
2022. aug. 13. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Látom megy a szokásos gyk-s szívózás!

Szerintem kérdező semmivel nem tett fel hülyébb kérdést, mint itt sokan mások.

De az is szép magyar szokás (kisbetű, hogy magyar 11-es!), hogy ha emiatt nekimentek.

Aztán miért? Annyi alapja van neki is itt lenni és kérdezni, mint bárki másnak!

Hihetetlen arroganciára és nagyképűségre vall, ahogy osztjátok!

2022. aug. 13. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Ha Kölcsey írhatta nagybetűvel, akkor én is!

Egyébként pont a hozzád hasonló, tudálékos, unatkozó nyomorultak miatt kell titkolózni, mert nincs életetek, azért a másikéval foglalkoztok!

Sosem fogom megérteni, hogy miért foglalkoznak az emberek olyan dolgokkal, amik az ő életükre semmilyen befolyással nincsenek! Nem mindegy, hogy a másik hogyan éli meg a kapcsolatát? Az kizárólag kettőjükre vonatkozik, senki másra!

Jó lenne ha tudomásul vennétek, hogy semmi közötök a másik magánéletéhez, és keresnétek magatoknak valami hobbit, barátokat, párt, és velük foglalkoznátok!

2022. aug. 13. 20:22
 15/17 A kérdező kommentje:

14

te meg húzzál el a kérdésem alól, és keress magadnak másik áldozatot, akivel trollkodhatsz!

ez egy anonim kérdezős oldal, kérdezhetek bármit, anélkül, hogy a hisztit kiverd miatta meg bunkózzál.

2022. aug. 13. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
#14 Bagoly mondja verébnek! Te ugyanúgy belepofázol a kérdező életébe, mikor megszabod neki, mit kérdezhet, miről gondolkozhat!
2022. aug. 13. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én párom például rühelli a social médiát, arra használja, hogy az autójához vásároljon alkatrészeket.

Egy darab közös kép nincs rólunk sehol. Nyoma sincsen annak, hogy együtt vagyunk.

Viszont közös barátaink vannak, valamint mutatkozunk publikusan.

Így ebből következtetve, az internetes megjelenés nem jelent semmit.

2023. márc. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!