Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tudja hogy megbántot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tudja hogy megbántott, mégsem kér bocsánatot, sőt, nem is érdeklem?

Figyelt kérdés
Van egy sorozat amit eddig együtt néztünk. Nem élünk együtt így mondta, hogy amíg eszik megnéz 1 részt, de én kértem, hogy ne tegye, nézzen mást, mert engem is érdekel. Erre ő végignézte az egész sorit egyedül, ami nagyon rosszul esett, mert ez egy közös program volt eddig. Máskor is volt már hasonló, ő tökre elvan nélkülem, mindig én kérdezem mikor találkozzunk, azt érzem nem is vagyok fontos neki. Tudja hogy megsértett ezzel a húzással, de nem kért bocsánatot, csak küldött egy szívecskét meg kérdezte hogy már nem szeretem? Nem írtam neki semmit, már 2 napja nem is beszélünk, fel nem hívna hogy mi van velem… Volt már olyan, hogy én nem bírtam ki és én voltam aki telefonált, nem értem ő miért nem képes erre?…
2022. aug. 12. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez a felnott elet, tele van ilyen problemakkal. Ja nem, ez meg nem felnott elet.
2022. aug. 12. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:

1. ilyen hülyeségen hisztizni, mint egy sorozat, de komolyan - az oviban max.

2. lehet elege lett a passzív-agresszióból (ő küldött egy szívecskét, te nem válaszolsz mert megsértődtél...), és nem megy bele a játszmádba.

És lehet lepontozni, éltem ilyen emberrel együtt, akinek minden piszlicsáré szrság baj volt, és mindig nekem kellett bocsánatot kérni, vagy nem szólt hozzám.

Aztán inkább kidobtam.

2022. aug. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!