Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el 2 hétig a feleségem családját (ha idegesítőek, fárasztóak)? Kibírtok ennyi időt a párotok családjával? Tudnátok adni tippeket hogy kibírjam valahogy?
Gondoltam h hazamegyek, de ez milyen már?
Egyébként szerveztem programokat a gyerekekkel, kalandpark meg ilyesmi, ahova ők nem tudnak jönni. De nincs olyan sok opció sajnos, ha nem vmi ejtőernyőzést találok ki jönnek velünk, ami még durvább
Igen-igen. Azt még hozzatenném h szinte szándékosan minden full ellentétesen csinálnak a gyerekekkel mint mi. Amit mi nem engedünk arra direkt bátorítják őket, amit engedünk (mert amúgy nem vagyunk velük szigorúak) azt persze tiltják.
Itt hagyjuk majd őket 1-1 napra, de nem olyan nagy kikapcsolódás az sem.
Nekem annyi hiányzik h este kibontsak egy sört és nézzem a tájat. Vagy nézem ahogy a gyerekek játszanak. Ehelyett 6000 decibellel üvölt 10 ember a fejembe meg b . szogatnak mindenért
1 mapot a saját szüleimmel sem birok ki :-D
Mondjuk a Párom szüleivel könnyebb...
49N
Xanax, sör, vicces cigi.
És vedd lazára, ha nincs igazuk valamiben akkor is engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!