Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelen esetbe ki a hibás párom vagy én?
Épp a a burger kingbe tartottunk es a sorunkat altuk a deive elott amikoris arra lettunk figyelmesek hogy ket ember osszeverekedett
Parom elol lehuzta maganak az ablakot es elkezte az orra alatt mondani de csak ugy hogy mi hallottuk hogy ez az ussetek egymast,ahh ez nem igazi bunyó
Hatul elegge sotetitett ablakok vannak mondtam neki hogy huzza mar le hogy jobban lassam enis
Kozolte h nem mert hogy mit bameszkodnek
Mondtam hogy persze neked lehet
(En nem tudom lehuzni az ablakot csak elolrol ő tudja)
Erre beidegesedett es hatra kiabalt nekem idegbol hogy nem huzom le mit nezned
Modtam ra neki nyugodt hangnembe hogy remelem ezt latta valaki hogy idegbol hatra fordultal es probaltal volna megutni csak mivel hatul voltam nem tudtal
(Sose utott még meg egyebkent)
Erre a kocsival hirtelen nagy sebessegbol kifordult a sorbol es kozbe annyit mondott h na akkor ma nem eszel semmit es elszalguldott a kocsival hazafele
En pedig tetlenul ott ultem hatul
Szerintetek?
Ki a hibás vagy most ez miis volt?
Mert en meg csak azota is pislogok
Hát azért na mit kiváncsiskodnál a hátsó ülésről?? Nem is értem hogy gondoltad...
Bolond a párod és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!