Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jelen esetbe ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelen esetbe ki a hibás párom vagy én?

Figyelt kérdés

Épp a a burger kingbe tartottunk es a sorunkat altuk a deive elott amikoris arra lettunk figyelmesek hogy ket ember osszeverekedett

Parom elol lehuzta maganak az ablakot es elkezte az orra alatt mondani de csak ugy hogy mi hallottuk hogy ez az ussetek egymast,ahh ez nem igazi bunyó

Hatul elegge sotetitett ablakok vannak mondtam neki hogy huzza mar le hogy jobban lassam enis

Kozolte h nem mert hogy mit bameszkodnek

Mondtam hogy persze neked lehet

(En nem tudom lehuzni az ablakot csak elolrol ő tudja)

Erre beidegesedett es hatra kiabalt nekem idegbol hogy nem huzom le mit nezned

Modtam ra neki nyugodt hangnembe hogy remelem ezt latta valaki hogy idegbol hatra fordultal es probaltal volna megutni csak mivel hatul voltam nem tudtal

(Sose utott még meg egyebkent)

Erre a kocsival hirtelen nagy sebessegbol kifordult a sorbol es kozbe annyit mondott h na akkor ma nem eszel semmit es elszalguldott a kocsival hazafele

En pedig tetlenul ott ultem hatul

Szerintetek?

Ki a hibás vagy most ez miis volt?

Mert en meg csak azota is pislogok

2022. aug. 9. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
És ezek még szaporodnak is..
2022. aug. 9. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, hogy gyereked is van ettől a férfitol? Bocsi, nem tudom hova tenni az idegbeteg férfiakat 😳 persze legyen férfi valaki, de ez túlzás
2022. aug. 9. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
#11 😂😂😂😂😂😂 jaj ezen felnevettem bocsánat
2022. aug. 9. 21:04
 14/20 anonim válasza:
100%
Te is tudod, hogy nem ez mellett a csávó mellett lenne a helyed, de a kontrolmániás pasik párjának írhat az ember bármit, úgyis benne maradnak ebben az életben.
2022. aug. 9. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor erre csak annyit tudok írni, hogy remélem még hármat szülsz neki, mert csak akkor jár a teljes szja mentesség és hát, nagy családban szép az élet. Ha csak egy gyerek van megnyomorítva és esetleg marad esélyed kilépni, az nem buli. Ha valamit elcseszel, csezd el rendesen!
2022. aug. 9. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Te meg azóta pislogsz étlen-szomjan.... Nevetségesek vagytok mindketten. Remélem legalább a kicsit megetettétek.
2022. aug. 10. 03:11
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
XD ez tuti ha hogy kamu.
2022. aug. 10. 04:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát azért na mit kiváncsiskodnál a hátsó ülésről?? Nem is értem hogy gondoltad...

Bolond a párod és kész...

2022. aug. 10. 10:27
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem, nem Azaria a hibás!
2022. aug. 10. 19:05
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
És szültél is neki :D Nem tudlak sajnálni.
2022. aug. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!