Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jelen esetbe ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelen esetbe ki a hibás párom vagy én?

Figyelt kérdés

Épp a a burger kingbe tartottunk es a sorunkat altuk a deive elott amikoris arra lettunk figyelmesek hogy ket ember osszeverekedett

Parom elol lehuzta maganak az ablakot es elkezte az orra alatt mondani de csak ugy hogy mi hallottuk hogy ez az ussetek egymast,ahh ez nem igazi bunyó

Hatul elegge sotetitett ablakok vannak mondtam neki hogy huzza mar le hogy jobban lassam enis

Kozolte h nem mert hogy mit bameszkodnek

Mondtam hogy persze neked lehet

(En nem tudom lehuzni az ablakot csak elolrol ő tudja)

Erre beidegesedett es hatra kiabalt nekem idegbol hogy nem huzom le mit nezned

Modtam ra neki nyugodt hangnembe hogy remelem ezt latta valaki hogy idegbol hatra fordultal es probaltal volna megutni csak mivel hatul voltam nem tudtal

(Sose utott még meg egyebkent)

Erre a kocsival hirtelen nagy sebessegbol kifordult a sorbol es kozbe annyit mondott h na akkor ma nem eszel semmit es elszalguldott a kocsival hazafele

En pedig tetlenul ott ultem hatul

Szerintetek?

Ki a hibás vagy most ez miis volt?

Mert en meg csak azota is pislogok

2022. aug. 9. 20:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Mindketten sötétek vagytok, mint az éjszaka, csak barátod még annyival rosszabb, hogy agresszív is. Szép estét 😊
2022. aug. 9. 20:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten hibásak vagytok. Minek vagy együtt valakivel, aki egy verekedést így kommentál, és hisztiből hazamegy evés helyett?
2022. aug. 9. 20:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért ülsz hátul?

2. Szerintem a párod a legfőbb hibás,mert ha neki szabad neked is.+ Felingerülni ilyen hírtelen a semmire. De minek kell bámészkodni egy verekedést?! Ahelyett hogy írtóznátok a gondolattól is hogy előttetek egymásnak ugrik 2 ember?

3. Ha már nézitek legalább a párod ne keménykedne ott magában. Ha azok meg meghallották volna kettőt nem mert volna szólni.

2022. aug. 9. 20:15
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
Te
2022. aug. 9. 20:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A játszma lényeg: taknyos kölyökként kezel, nem nőként és a cselédje vagy. Te pedig ezt szépen hagyod.
2022. aug. 9. 20:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "Nem eszel semmit"?? Milyen alá- fölérendelt viszonyok vannak nálatok?
2022. aug. 9. 20:38
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem kitalált a történet.

Miért ülne hátul a barátnő, ha csak ketten vannak a kocsiban, milyen kocsi az, aminek a hátsó ablakait csak előlről lehet lehúzni és milyen nyominger, gettószökevény szurkol sutyiban az autóból, mint egy óvodás?

Ha igaz, akkor megérdemlitek egymást.

2022. aug. 9. 20:46
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Egy drive sorból ki se lehet fordulni amugy. Legalábbis amikben én jártam az egy olyan sor ahol egymás után mentek és nem fér el ott melletted másik autó hogy te kikeruld az előtted lévőt. Max akkor tudsz kitolatni ha te vagy az utolsó.

De ha igaz történet akkor egyértelműen az idegbeteg barátod. De miért hátul ülsz?,

2022. aug. 9. 20:54
 9/20 A kérdező kommentje:

Igaz amit irtam.

Azert mert hatul a gyereket egyedul nem hagyom

Mert még kicsi

2022. aug. 9. 21:00
 10/20 A kérdező kommentje:
Es igenis ki lehet fordulni mert hosszu volt a sor es volt rá még lehetőség kb 9 kocsi volt még előttünk
2022. aug. 9. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!