Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vallasi gyulekezetbe jar a ferfi es az 1 honapja megismert bnojet is odaviszi egy ilyen vallasi gyulekezetbol megismert emberekbol allo osszejovetelre?
A bnoje nem szektas,nemtemplomozik ,erosen elonyosen sminkel,divatosan noiesen oltozik,sokat ad/kolt magara es fontolgat ket dbonkent 1,5-2 millio huf erteku plasztikai mutetet,szep apolt mukormei vanak,hosszu pothaja,muszempillaja. A szektasok majd lehuzni akarjak penzzel a jozaneletu ertelmes not vagy szet akarjak majd rombolni a parkapcsolatukat?
Szerintetek is a legjobb ilyen tarsasag elol elrejtenie a bnojet?
En egy jo baratja vagyok az illeto ferfinek,a bnojet csak elbeszeles alapjan ismerem.
Ez mind szép és jó addig, amíg a másik is vevő a témára. Ha viszont nem vevő rá és nem igazán szeretne belemenni, mégis rá akarja erőszakolni a férfi és próbálja minden erejével meggyőzni a nőt, na az már nem nevezhető nemes cselekedetnek.És vannak akik annyira elvakultak, hogy észre sem veszik hogy átmennek pszichopatába, és rá akarják erőltetni a másikra az ő nézetüket.
A barátnő döntése is.
Engem csábíthatna bmilyen gyülekezetbe a párom egy határozott nem! lenne a válaszom, mert nem érdekel és nem akarok része lenni.
11-est szepen leoltottak 0-asra. 👍
Engem nem tudott beszervezni es nem is fog. A “baratai “ kozelebe se megyek.
Majd tudositok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!